آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

تکفیری‌ها عامل انفجار امروز

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی گفت: به طورحتم انفجار امروز در مرکز رایزنی فرهنگی ایران در بیروت توسط تکفیری‌ها صورت گرفته است.

به گزارش خانه ملت؛"منصور حقیقت‌پور" عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی درباره انفجار امروز در نزدیکی مرکز رایزنی فرهنگی ایران در بیروت  گفت: به طور حتم این اقدام از سوی تکفیری‌ها صورت گرفته است.
 
وی با بیان اینکه مقامات جمهوری اسلامی ایران با توجه به انفجار قبلی رایزنی‌هایی را با دولت لبنان داشته‌اند اظهار داشت: حضور سیاسی و پررنگ جمهوری اسلامی ایران در صحنه منطقه‌ای سبب شده است که منافع جریانات صهیونیستی و تروریستی به هم بریزد لذا آن‌ها در راستای ضربه زدن به ایران با انجام  اقدامات تروریستی وارد عمل شده‌اند.

حقیقت‌پور خاطرنشان کرد: به طور حتم این گونه اقدامات گروهک‌های تروریستی راه به جایی نخواهد برد و ملت ایران در این مسیر پایداری خود را ثابت می‌کند./

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.