آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

نجات کشتی ایرانی در دریای سرخ

معاون عملیات نیروی دریایی ارتش از نجات یک فروند کشتی ایرانی از چنگ دزدان دریایی توسط ناوگروه این نیرو در دریای سرخ خبر داد.

به گزارش روابط عمومی نیروی دریایی ارتش، دریادار سیاوش جره معاون عملیات نیروی دریایی ارتش گفت: صبح امروز 7 قایق تندرو متعلق به دزدان دریایی در دریای سرخ قصد ربایش کشتی تجاری ایران را داشتند که با حضور ناوگروه بیست و نهم  و تیم عملیات ویژه دزدان دریایی متواری شدند.

وی با اشاره به اینکه این ناوگروه به تازگی وارد دریای سرخ شده است، افزود: درگیری با دزدان دریایی چند ساعتی طول می کشد که در نهایت دزدان دریایی از صحنه متواری می شوند.

جره در ادامه گفت: طی این درگیری خسارت جزئی به کشتی تجاری وارد آمد که توسط تیم تعمیراتی ناوگروه ارتش اشکالات بوجود آمده رفع گردید و این کشتی به صوب مقصد خود با همراهی تیم اسکورت عزیمت کرد.

ناوگروه بیست و نهم نیروی دریایی ارتش در چند روز آینده در یکی از کشورهای افریقایی پهلو خواهد گرفت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.