فصل ۲۰۰۹ مسابقات رالی اتومبیلرانی قهرمانی جهان همانطور شروع شده و ادامه یافته که تمامی رقابت های ۵ فصل گذشته جریان یافته بود؛ سباستین لوب قهرمان فرانسوی هر ۵ فصل گذشته، امسال نیز هر دو تورنمنت آغازین این «رقابت های ۱۲ تورنمنتی» را فتح کرده و از حالا به سوی ششمین قهرمانی پیاپی خود به حرکت درآمده است.
به نوشته ایران و به نقل از آسوشیتدپرس، لوب هفته پیش در دومین تورنمنت فصل که همانا رالی نروژ بود و پس از سه روز رقابت حاد در شهر هامار این کشور پایان گرفت، باز پیروزی هوشمندانه ای داشت. این اولین باری است که لوب در رالی نروژ حائز رتبه نخست می شود ولی چهل و نهمین باری را تحقق می بخشد که لوب در کنار دستیار سال های طولانی اش دانی یل اله نا به فتح یکی از تورنمنت های رالی قهرمانی جهان نایل می شود.
لوب برای رسیدن به این توفیق دو رقیب گرانمایه فنلاندی اش میکو هیروونن و یاری ماتی لات والا را پشت سر نهاد. او که در زمان شروع مرحله آخر این رالی ۷ ثانیه از هیروونن پدیده فنلاندی پیش بود، در جریان این مرحله رجحان خود را به ۹‎/۸ ثانیه افزایش داد.
لوب که فصل پیش نیز هیروونن را به زیردست خود در این تورنمنت تنزل داده بود، بعداً گفت: رالی فوق العاده ای بود. همیشه وقتی در پایان یک رقابت سخت و حساس برنده می شوید، شیرینی بیشتری را حس می کنید. کار من دشوار بود، زیرا هیروونن هم بسیار خوب کار کرد. با آن بساط چاره ای نبود جز این که من در اکثر مراحل در بهترین شرایط و در حالت تهاجم و در صدر جدول جای داشته باشیم.»
یک دشواری عمده در کار لوب و همراهانش سر و کله زدن با برف نشسته بر روی زمین در قسمتی از مسیر و گذر از جاده هایی بود که از هر جهت صعب العبور جلوه می کرد. او در این کار سخت موفق بود، به طوری که حالا با حداکثر امتیاز ممکن (۲۰ پوئن) صدرنشین جدول امتیازات فصل است و هیروونن با ۶ پوئن کمتر از وی در جایگاه دوم نشسته است.
این بدان خاطر است که لوب چندی پیش در اولین تورنمنت فصل هم که رالی ایرلند جنوبی بود، قهرمان شده بود و این امر، همان طور که در ابتدای مطلب گفتیم، سناریویی تکراری است زیرا لوب در ۵ سال قبلی هم بیشترین تورنمنت ها را در چارچوب این رقابت ها فتح کرده و ماجرا را تا حد زیادی به نفع خود یکسره ساخته بود.
هیروونن نیز منکر برتری لوب نیست و می گوید: «لوب باز هم حرفه ای ظاهر شد. نهایت تلاشم را ارائه کردم و فکر می کنم کارنامه قابل قبولی را به جا گذاشته باشم. با این حال در رقابتی دشوار و در این شرایط جوی ناگوار حتی به پایان رساندن مسابقه و طی کردن تمامی مسیر نیز به خودی خود برای من یک توفیق بود. هیچکس و حتی لوب نتوانست در تمامی طول مسیر ریتمی ثابت داشته باشد زیرا شرایط اجازه این کار را نمی داد.
من هم از سیستم و تاکتیک کار خود طی این رقابت ها افسوس ندارم. شاید یکی دو جا ثانیه هایی را بر اثر برخی تاکتیک ها و سیاست هایم متضرر شده باشم. اما اگر هم چنین نمی شد آن تک ثانیه ها نمی توانست باعث جلوگیری از قهرمانی لوب و رسیدن این عنوان به من شود.
در بخش هایی از مسیر، لوب سریع تر از من عمل کرد و اوج این روند در روز دوم تورنمنت (نروژ) بود و همان جا بود که کار را تمام کرد. چاره ای نیست جز این که بساطم را جمع کنم و برای تورنمنت بعدی مهیا شوم. فکر می کنم در مرحله بعدی نتیجه بهتری بگیرم.»
گفتنی است سومین تورنمنت فصل جاری بزودی در قبرس برگزار می شود.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین