آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
4388بازدید

تمرينات سنگين كاظمي براي ديدار با پرسپوليس

سرمربي تيم فولاد مباركه سپاهان پيش از ديدار با پرسپوليس تهران، صبح و عصر امروز تمريناتي سنگين را براي بازيكنان تيمش در نظر گرفت.

به گزارش فارس، بازيكنان تيم فوتبال سپاهان پيش از ظهر امروز قبل از ديدار با قرمزپوشان پايتخت، در ورزشگاه صفائيه شهر مباركه به صورت فشرده تمرين كردند.

اين بازيكنان در تمرين صبح و عصر امروز به تمرين تاكتيك‌هاي بازي روز جمعه پرداخته و خود را براي ديدار با پرسپوليس آماده كردند.

تمرين امروز بازيكنان تيم سپاهان با حضور تماشاچيان اين تيم و همچنين مدير عامل باشگاه فرهنگي ورزشي فولاد مباركه سپاهان برگزار شد.

شاگردان فرهاد كاظمي در چارچوب رقابت‌هاي هفته سي‌ام ليگ برتر فوتبال ايران، روز جمعه در ساعت 15 در ورزشگاه فولادشهر اصفهان، به مصاف بازيكنان تيم پرسپوليس تهران مي‌روند.

بازيكنان سپاهان با پيروزي در ديدار روز جمعه مي‌توانند شانس خود را براي حضور در جمع سه تيم برتر ليگ امسال و كسب سهميه حضور در ليگ قهرمانان آسيا افزايش دهند.

مسئولان باشگاه فرهنگي ورزشي سپاهان خواستارند تا با استفاده از شرايط ميزباني، تنها 10 درصد از جايگاه تماشاچيان ورزشگاه فولادشهر را به تماشاچيان پرسپوليس اختصاص دهند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.