آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

قبوض آب از بهمن ماه گران شد

قبوض آب از بهمن ماه گران شد
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب کشور با تاکید بر این‌که افزایش 20 درصدی تعرفه آب بسیار اندک است، گفت: تعدیل تعرفه آب از ابتدای بهمن ماه اعمال شده و براساس پیش‌بینی ما 72 درصد مشترکانی که الگوی مصرف را رعایت می کنند بین 500 تا 1500 تومان افزایش هزینه قبض آب خواهند داشت.

به گزارش ایسنا، حمیدرضا جانباز در حاشیه مراسم امضای قراردادهای سرمایه‌گذاری‌ در بخش آب و فاضلاب در وزارت نیرو گفت: کسانی که کمتر از پنج متر مکعب آب مصرف می‌کنند تنها 101 تومان افزایش هزینه قبض خواهند داشت بنابراین این افزایش تاثیر کمی بر قبوض می‌گذارد.

وی با تاکید بر این‌که افزایش تعرفه به صورت پلکانی اعمال می‌شود، در مورد تکمیل پروژه‌های آب و فاضلاب درتهران گفت: براساس برنامه ریزی‌ها جمع کثیری از مشترکین در برنامه‌ای 15 تا 20 ساله از خدمات فاضلاب بهره مند می‌شوند.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب کشور در مورد هزینه انشعاب نیز گفت: هزینه انشعاب در حال حاضر بین 380 تا 850 هزار تومان است. در حال حاضر در منطقه 22 تهران از طریق قرارداد بیع متقابل برای ایجاد شبکه جمع‌آوری فاضلاب اقدام کرده‌ایم.

جانباز در مورد تکمیل پروژه‌ها تاکید کرد: 1220 میلیارد تومان قرارداد با بخش خصوصی داریم که بخشی از آن در نیمه دوم مهر ماه منعقد شده و 14 قرارداد نیز امروز به ارزش 700 میلیارد تومان مبادله شد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: با مشارکت بخش خصوصی زمان اجرای پروژه‌ها کاهش پیدا می‌کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۱۸ ۱۶:۲۴

گران شد ! ؟ ! ؟ یعنی واقعا قبل از گرون کردن نباید اطلاع بدن ؟

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۱۸ ۱۵:۵۴

یعنی چه؟ چرا الان خبر می دهید؟!!!!

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۱۸ ۱۵:۰۱

پیشبینی شما کاملا غلط است!
اگر تعداد افراد خانواده رو 4 نفر در نظر بگیریم و مصرف رو معادل 120 لیتر مصرف اروپایی ها در نظر بگیریم، اون وقت کل آب مصرفی در یک ماه به 14.4 متر مکعب میرسه! 5 متر معکبی که آقایون در نظر گرفتن معادل 41 لیتر به ازاء هر نفر در یک خانواده 4 نفری هست!

ناشناس۱۳۹۲/۱۲/۱۸ ۱۴:۵۵

افزایش قیمت حامل های انرژی ،آب ،برق ، گاز ،بنزین تعدیل یارانه ها عدم نظارت به بازار و..... خدا عاقبتمان رابه خیرکند.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.