آخرین خبرشکستِ ترامپ، پناهِ دموکرات‌ها، پیروزیِ ایران
1بازدید
۰

اعلام زمان برگزاری نمایشگاه کتاب تهران

معاون سیاسی و انتظامی فرماندار تهران از برگزاری بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی کتاب از 10 تا 20 اردیبهشت در مصلی امام خمینی (ره) خبر داد.

ˈعلی اصغر ناصربخت ˈ به ایرنا گفت: این نمایشگاه که یکی از نمایشگاههای بین المللی و فرهنگی پرمخاطب کشور است با تدابیر ویژه ای در مصلی امام خمینی(ره) برگزار می شود.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه در پیام نوروزی مقام معظم رهبری سال 93 به عنوان جهاد مدیریتی با محوریت اقتصاد و فرهنگ نامگذاری شده است نخستین گام اجرایی در این مسیر عملیاتی کردن این نمایشگاه به نحوه مطلوب است.

این مقام مسئول اظهارداشت: در جلسه امروز که با حضور مسئولان و نمایندگان دستگاه های مختلف در فرمانداری برگزار شد، مقرر شد با هماهنگی های لازم هر یک از دستگاه ها وظایف خود را تعریف و پیرامون آن اقدامات لازم را انجام دهند.

ناصربخت با تاکید بر اینکه مهمترین اتفاق فرهنگی کشور برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب است، گفت: امسال تدابیری اندیشیده شده است تا بازدیدکنندگان از نمایشگاه از رضایت مندی بالایی برخوردار شوند.

وی با اشاره به آمار مخاطبان نمایشگاه کتاب در سالهای گذشته گفت: تعداد بازدیدکنندگان این نمایشگاه به طور متوسط روزانه یک میلیون نفر بوده است که فرمانداری تهران در خصوص تامین امنیت و انتظامات مدیریت بحران و کمیته ای را تشکیل داده است.

ناصر بخت ادامه داد: معاونت غذا و دارویی دانشگاه شهید بهشتی و سازمان های اورژانس و آتش نشانی تهران، در این نمایشگاه فعالیت مستمر خواهند داشت.

وی بیان کرد: مقرر شده است تا شهرداری منطقه 6 تهران، تجهیزات و امکانات مورد نیاز مصلی امام خمینی(ره) تهران را تامین کند.

معاون سیاسی فرماندار تهران همچنین در خصوص ایاب و ذهاب بازدیدکنندگان از نمایشگاه بین المللی کتاب تهران نیز گفت: در سازمان های تاکسیرانی، اتوبوسرانی و مترو تهران موضوع ایاب و ذهاب بازدید کنندگان نیز به طور جدی برنامه ریزی شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.