شکاری که شکارچی را کشت

یک شکارچی متخلف هنگام سربریدن قوچ وحشی در ارتفاعات «دره آهو» شهرستان ایرانشهر با حرکت ناگهانی شکار از ارتفاع به دره سقوط کرد و جان باخت.
کد خبر: ۳۹۴۲۹۲
|
۳۱ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۸:۵۷ 20 April 2014
|
13818 بازدید
یک شکارچی متخلف هنگام سربریدن قوچ وحشی در ارتفاعات «دره آهو» شهرستان ایرانشهر با حرکت ناگهانی شکار از ارتفاع به دره سقوط کرد و جان باخت.

رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست ایرانشهر در این باره به ایرنا گفت: این شکارچی متخلف دیروز در «منطقه شکارممنوع دره آهو» شهر بزمان پس از شکار یک راس قوچ وحشی برای ذبح آن به ارتفاعات صعود کرده و هنگامی که قصد سربریدن شکار خود را داشت با حرکت ناگهانی قوچ و لغزش از روی سنگ به دره سقوط کرد.

محمدانور هاشم‌زهی افزود: پیکر بی‌جان این شکارچی، توسط محیط‌بانان و مردم محلی پس از ساعت‌ها تلاش از دره سخت‌گذر به بالا کشیده و سپس به شهر بزمان انتقال داده شد. به گفته او دره‌آهو از مناطق حفاظت‌شده محسوب می‌شود که به سبب شرایط مساعد آب و هوایی مکان زیست انواع پرندگان و حیوانات وحشی مانند قوچ، روباه، گرگ و خرس سیاه است. شهر بزمان مرکز بخش بزمان و در 100 کیلومتری ایرانشهر واقع است.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟