آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

هلاکت بیش از 280 تکفیری در نینوا

مرکز ملی اطلاع رسانی عراق امروز (سه شنبه) از هلاکت و زخمی شدن 282 عضو گروه تروریستی و تکفیری داعش در حمله هوایی ارتش به شهر "سنجار" در استان نینوا خبر داد.

مرکز ملی اطلاع رسانی عراق امروز (سه شنبه) از هلاکت و زخمی شدن 282 عضو گروه تروریستی و تکفیری داعش در حمله هوایی ارتش به شهر "سنجار" در استان نینوا خبر داد.

به گزارش العالم، مرکز ملی اطلاع رسانی عراق اعلام کرد: نیروی هوایی ارتش عراق امروز مواضع داعش را در شهر سنجار بمباران کرد که به کشته و زخمی شدن 282 عضو داعش منجر شد.

این شهر در غرب استان نینوا و در نزدیکی مرز عراق و سوریه واقع است.

منبعی آگاه در استان دهوک عراق نیز امروز اعلام کرده بود که نیروهای پیشمرگه کنترل مرکز شهر سنجار و منطقه مرزی ربیعه را به دست گرفته اند.

داعش امروز چند منطقه را در شمال شهر موصل استان نینوا با گلوله های خمپاره زیر آتش گرفت و چند تروریست نیز در حمله هوایی ارتش به دو موضع داعش کشته شدند و نیروهای پیشمرگه نیز در منطقه بعشیقه در شرق شهر موصل به سختی با داعش درگیر شدند

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.