آخرین خبرشکستِ ترامپ، پناهِ دموکرات‌ها، پیروزیِ ایران
2بازدید
۰

یک نماینده: دور خانم‌های مجلس حصار بکشیم؟

یک عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر پایبندی به قانون اساسی توسط همه افراد سازمان‌ها و نهادها اظهار کرد: آیا درست است ما گوشه‌ای از صحن مجلس را مشخص کرده و دور نمایندگان زن در مجلس حصار بکشیم؟

یک عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر پایبندی به قانون اساسی توسط همه افراد سازمان‌ها و نهادها اظهار کرد: آیا درست است ما گوشه‌ای از صحن مجلس را مشخص کرده و دور نمایندگان زن در مجلس حصار بکشیم؟

به گزارش ایسنا، سیدمحمد پورفاطمی با اشاره به مصوبه جدید شهرداری مبنی بر تفکیک جنسیتی در این نهاد گفت: در حال حاضر بیش از 30 سال از انقلاب اسلامی می‌گذرد و در همان ابتدا نیز برخی بحث جدا کردن زنان و مردان در دانشگاه‌ها و اتوبوس‌ها را مطرح کردند که امام خمینی (ره) جلوی چنین مسایلی ایستادند. 

وی ادامه داد: امروز نیز ما هشت نماینده خانم در مجلس داریم آیا درست است ما گوشه‌ای را مشخص کرده و با ایجاد حصاری بگوییم باید از آقایان جدا باشید؟ این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه چنین تصمیماتی به نفع نظام و انقلاب نیست، تصریح کرد:‌ نباید به چنین مسایل و تصمیمات مقطعی که توسط هر فردی مطرح می‌شود، بها داد چرا که همه خانم‌ها و آقایان کشور ما نجیب و متدین بوده و با چارچوب مشخصی وارد حیطه اشتغال می‌شوند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.