آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1893بازدید

جيره بندي آب در سالجاري منتفي است

وزير نيرو گفت: مديريت مصرف، کاري زمان ‌بر است و مبدا آن بايد امسال باشد و با برنامه ‌ريزي و زمان‌بندي در سال‌هاي آينده به طور جدي دنبال شود به نحوي که در پايان هر سال به اهداف ترسيم شده دست يابيم.

وزير نيرو گفت: برخلاف پيش‌بيني‌ها، در ابتداي سال 88 به دليل آغاز بارندگي‌هاي گسترده مشکل کم ‌آبي در کشور تقريبا برطرف شده و موضوع جيره‌بندي آب در سال جاري منتفي است

به گزارش يکشنبه 23 فروردين خبرنگار اقتصادي ايرنا، سيدپرويز فتاح وضعيت صنعت آب و برق را در سال جاري حساس خواند و افزود: با هماهنگي‌هاي به عمل آمده و جلب حمايت دولت و مجلس و هماهنگي در سطح ملي و تدبير هوشمندانه مطمئن هستيم که مشکلات قابل حل بوده و به نقطه اطمينان خواهيم رسيد.

فتاح در ادامه اظهار داشت: پيام مقام معظم رهبري در سال جديد، آرامش خاصي در ابعاد سياسي و اجتماعي به کشور بخشيد و بخشي از اين پيام که در خصوص اصلاح الگوي مصرف بود، بيشتر متوجه وزارت نيرو است.

وزير نيرو گفت: مديريت مصرف، کاري زمان ‌بر است و مبدا آن بايد امسال باشد و با برنامه ‌ريزي و زمان‌بندي در سال‌هاي آينده به طور جدي دنبال شود به نحوي که در پايان هر سال به اهداف ترسيم شده دست يابيم.

وزير نيرو خاطرنشان ساخت: تنظيم رابطه روابط عمومي‌ها با مردم و جامعه بايد به درستي صورت گيرد و رابطه صادقانه، صميمي و جدي با مردم برقرار شود چرا که به اين ترتيب کار فرهنگ ‌سازي به درستي صورت گرفته و مردم نيز در اين راه همراه خواهند شد.

فتاح تصريح کرد: بايد از تجربه خوب سال گذشته که با جلب همکاري و مشارکت عمومي با کمترين مشکل سپري شد، استفاده کرده و با روش‌هاي هنرمندانه توام با احترام به تعامل مردم دست يابيم.

فتاح در عين حال بر لزوم هماهنگي بخش‌هاي مختلف وزارت نيرو به ويژه آب و برق، هماهنگي با رسانه‌ها و صدا و سيما، از بين بردن ضعف‌هاي داخل روابط عمومي ها و غيره تاکيد کرد

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۸/۰۱/۲۴ ۱۴:۰۳

تا زماني كه قيمت آب در كشور ما بسيار ناچيز است نميتوان اميد به استفاده بهينه از اين منبع داشت

ناشناس۱۳۸۸/۰۱/۲۴ ۱۱:۴۲

حالا كه با لطف و كرم لايزال الهي و ريزش نزولات پر بركت آسماني، مشكل كم آبي در كشور عزيز و اسلامي ما حل شده است بنا به فرموده رهبر عزيزمان، صرفه جويي را در تمام زمينه ها بخصوص در مصرف آب و ديگر محصولات رعايت كرده تا محتاج بيگانگان نشده و به رشد و شكوفايي كشورمان كمك نماييم.

ناشناس۱۳۸۸/۰۱/۲۴ ۱۱:۲۰

عقل سلیم در کشورهای رو به پیشرفت، جیره بندی منابع رو به خطر و آب، حتی در دوران وفور نعمت را نیز گوشزد میکند تا انشا الله با مرور زمان فرهنگ استفاده صحیح از منابع ملی در این جوامع به بلوغ برسد.
شاید در جوامعی که این فرهنگ همه گیر شده است دیگر نیازی به جیره بندی نباشد ولی در کشوری همچون ایران ادامه استفاده از این مکانیزم در جهت پرورش این هنجار مفید و الزمامی است.

ناشناس۱۳۸۸/۰۱/۲۴ ۱۰:۲۹

چه خوب بود براي هريك از واحدهاي اپارتمانها كنتور مجزا نصب ميشد تا هرواحد ميزان مصرف خود رامي دانست ونسبت به ان مديريت مصرف مينمود.

ناشناس۱۳۸۸/۰۱/۲۴ ۱۰:۲۱

آقاجان نگید مشکل آب نداریم، مردم ما با آب پیاده رو می شویند. این حرفها را که بزنید بیشتر آب مصرف می کنند. چیزی نگویید که آب زیاد دارم

ناشناس۱۳۸۸/۰۱/۲۴ ۰۹:۵۶

مثل پارسال باز با عجله اين اخبار را اعلام مي كنند و مردم هم به طبع كمتر صرفه جويي مي كنند و نهايتا احتمال جيره بندي بيشتر مي شود. چه لزومي به انتشار اين اخبار هست؟ بگذاريد مردم از ترس خشكسالي (كه هنوز هم برطرف نشده) كمتر و بهتر مصرف كنند،‌امسال سال اصلاح الگوي مصرف است انتشار اين اخبار جز ضرر فايده ديگري ندارد متاسفم كه از گذشته درس نمي گيريم

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.