آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

نازايي زن جوان جنايتي را رقم زد

مرد جوان وقتي متوجه رفتارهاي خشن دامادشان شد، او را با شليك گلوله كشت.

به گزارش اعتماد، روز يكشنبه مرد جواني در تماس با پليس خرم آباد از قتل برادرش خبر داد. بي‌درنگ گروهي از ماموران پليس آگاهي به محل وقوع جنايت در حاشيه شهر رفتند.

در بررسي‌هاي اوليه مشخص شد مقتول به اسم جواد كه 29 ساله است به علت اصابت دو گلوله اسلحه شكاري به سينه‌اش به قتل رسيده است.

 با دستور بازپرس پرونده جسد به پزشكي قانوني منتقل شد و ماموران در اولين گام به تحقيق از همسر مقتول پرداختند.

زن جوان در بازجويي‌هاي اوليه منكر هرگونه اطلاعي از قتل شد اما سرانجام لب به اعتراف گشود و گفت: چند سالي است كه با جواد ازدواج كرده‌ام اما به علت اينكه نمي‌توانيم بچه‌دار شويم هر روز درگيري داشتيم و همسرم مرا مورد ضرب و شتم قرار مي‌داد. روز حادثه نيز بارديگر سركوفت‌هاي او در مورد مشكل بارداري‌ام باعث شد با يكديگر درگير شويم. ساعتي بعد از دعوا وقتي برادرم صورت كبودم را ديد علت را پرسيد كه من نيز موضوع كتك‌هاي جواد را گفتم. برادرم نيز عصباني شد و با تفنگ شكاري همسرم او را به قتل رساند. اكنون نيز اطلاعي از او ندارم. برادرم به نام كاظم بعد از قتل از خانه فرار كرد.

با شناسايي هويت قاتل تحقيقات ماموران براي دستگيري برادر زن قاتل آغاز شد و ساعتي بعد خبر رسيد مرد قاتل هنگام خروج از شهر شناسايي و دستگير شده است.

با انتقال متهم به اداره آگاهي او دربازجويي‌ها گفت: دامادمان مرد خشني بود و به خاطر بچه‌دار نشدن خواهرم، هميشه او را كتك مي‌زد. روز حادثه وقتي حال خواهرم را ديدم به علت رفتارهاي جواد جانم به لبم رسيد و او را كشتم.

سرهنگ دالوند، رييس پليس آگاهي استان لرستان با بيان اينكه متهم براي تحقيقات بيشتر در اختيار پليس آگاهي است به خبرنگار ما گفت: قتل در كشور به علل مختلفي رخ مي‌دهد كه بيشتر آنها به دليل اعتياد، مشكلات رواني، اختلافات خانوادگي و قبيله‌يي و مسائل ناموسي است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۱۷ ۱۴:۴۴

کار خوبی کرد اینجوری خواهرش راحت زندگی میکنه.

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۱۷ ۱۹:۱۹

ولی خودش بالای دار میره

اسی۱۳۹۳/۰۷/۱۷ ۱۴:۲۹

یه زن دیگه می گرفتی هم آمار ازدواج در کشور بالا می رفت و هم می تونستی بچه دار بشی
آخه چرا زن بیچاره رو کتک میزدی؟؟

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۱۷ ۱۳:۵۶

دستش درد نکنه , من که دستشو میبوسم ...

هستی۱۳۹۳/۰۷/۱۷ ۱۳:۲۸

مردک حقش بوده،اما حیف برادر مهربونی که به خاطر حمایت از خواهرش باید بالای دار بره،قانون باید از زنانی که مشکل نازایی دارند حمایت کنه اونها انسانند عاطفه دارند و زخم خورده روزگارند نباید جامعه هم به اونها کم لطفی کنه

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.