آخرین خبرمحسن رضایی: هرکسی با ایران دربیفتد تاوان آن را خواهد داد
3بازدید
۰

خواسته بان‌کی‌مون برای نرمش بیش‌تر درمذاکرات

دبیرکل سازمان ملل متحد تاکید کرد که ایران و 1+5‌ باید نرمش بیش‌تری در مذاکرات نشان دهند تا در دور آخر مذاکرات به توافقی جامع در مورد مسائل هسته‌ای تهران دست یابند.

دبیرکل سازمان ملل متحد تاکید کرد که ایران و 1+5‌ باید نرمش بیش‌تری در مذاکرات نشان دهند تا در دور آخر مذاکرات به توافقی جامع در مورد مسائل هسته‌ای تهران دست یابند.

به گزارش ایسنا و به نقل از خبرگزاری فرانسه؛ اظهارات بان کی مون، دبیر کل سازمان ملل متحد روز گذشته همزمان با دیدار سه جانبه ظریف،‌ کری و اشتون در وین مطرح شد.

بان کی مون در ادامه تصریح کرد: رسیدن به یک توافق جامع درباره هسته‌ای ایران به صلح جهانی کمک قابل توجهی خواهد کرد، آن هم در زمانی که افزایش همکاری‌های بین‌المللی بیش از هر زمان دیگری حس می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فرانسه ،‌سازمان ملل سعی دارد تا پس از توافق هسته‌ای ایران و غرب، ایران را در فهرست کشورهای ائتلاف مبارزه با گروه تروریستی داعش که اکنون مناطق وسیعی از عراق و روسیه در اختیار دارند،‌ وارد کند.

دبیرکل سازمان ملل تاکید کرد که دو طرف نرمش بیش‌تر و عاقلانه‌ای در مذاکرات داشته باشند تا مذاکرات به نتیجه مناسبی ختم شود که نگرانی‌های پیرامون برنامه هسته‌ای تهران را از بین برده و با منافع هیچ یک از دو طرف در تضاد نباشد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.