آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

ماجرای عجیب دو کیف گرانبها در پایتخت

سرکلانتر هفتم پلیس پایتخت از کشف دو کیف حامل اسناد و اموال گرانبها که توسط سارقان از خودرویی ربوده و در خودرویی دیگر رها شده بود، خبر داد.

سرکلانتر هفتم پلیس پایتخت از کشف دو کیف حامل اسناد و اموال گرانبها که توسط سارقان از خودرویی ربوده و در خودرویی دیگر رها شده بود، خبر داد.

سرهنگ جلیل موقوفه‌ای در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: حوالی ساعت 19 روز 27 آبان ماه فردی که خود را یکی از کسبه خیابان کاخ جوانان شوش اعلام کرده بود به کلانتری 116 مولوی مراجعه و اعلام کرد که دو کیف حامل مدارک را در خودرو‌اش پیدا کرده است.

وی با بیان اینکه این مرد کیف‌ها را به کلانتری 116 مولوی تحویل داده بود، گفت: وی در توضیح بیشتر به ماموران گفت زمانی که قصد داشته به خانه برود با کیف‌ها در صندلی عقب خودرویش مواجه شده و به همین دلیل به کلانتری آمده است.

سر کلانتر هفتم پلیس پایتخت با اشاره به بازرسی کیف‌ها در مقر انتظامی و در حضور رئیس کلانتری خاطر نشان کرد: در بازرسی از کیف‌ها پنج جلد سند مالکیت آپارتمان و ویلا، شش جلد بنچاق مربوط به زمین، شرکت و املاک، سه عدد مهر مربوط به شرکت‌های ساختمانی، تعداد زیادی قرارداد مربوط به شرکت، 12 فقره چک با امضا و تاریخ وصول به ارزش بیش از 20 میلیارد تومان و سه فقره چک سفید امضا به دست آمد.

موقوفه‌ای با بیان اینکه 200 میلیون تومان نیز چک برگشتی که توسط مالک دسته چک از شاکی دریافت و امضای آن امحا نشده و قابل وصول بود نیز قرار داشت و علاوه بر آن یک جلد پاسپورت مربوط به فردی با هویت معلوم، مقادیر زیادی اوراق قابل بهره برداری درون کیف قرار داشت که با شماره تلفنی که از اوراق به دست آمد ماموران با مالک تماس گرفته و او اعلام کرد که برای اقامه نماز در خیابان نواب خودرویش را پارک کرده و پس از بازگشت مشاهده کرده که در صندوق عقب خودرو به صورت ماهرانه‌ای باز و دو کیف همراهش به سرقت رفته است.

موقوفه‌ای با بیان اینکه در بررسی‌های بعدی مشخص شد که موضوع صحت داشته و پرونده در کلانتری 108 نواب به ثبت رسیده است، گفت: پس از احراز هویت اموال مکشوفه به مالباخته تحویل داده شد.

وی با بیان اینکه اقدامات برای دستگیری سارق یا سارقان ادامه دارد، افزود: ماموران پلیس اجازه هیچگونه اقدامات خلاف قانون و ناامن کردن شهر را به سارقان و سوء استفاده کنندگان نخواهند داد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۳/۰۹/۰۲ ۱۱:۳۲

اقامه نماز برای بعضیا برکات عجیبی بدنبال داره .والا با اینهمه ثروت و طلب وچک سفید و قابل وصول و ... تمرکز داشتن سر نماز و دل کندن از زمین و توجه به عالم بالا واقعا کار سختیه.

رضا۱۳۹۳/۰۹/۰۲ ۱۰:۵۶

من لنگ 85 تومنم که قسط وام ازدواجمو بدم و بعضیا ... خدایا کمک

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.