آخرین خبرپاسخ قاطع ایران به اتهام‌پراکنی غرب در شورای آیمو
3بازدید
۰

دیدار مقام وزارت خارجه آلمان با امیرعبداللهیان

در ملاقات روز چهارشنبه فونت گوتزه و هیات همراه با معاون وزیر خارجه کشورمان در تهران آخرین تحولات غرب آسیا مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

در ملاقات روز چهارشنبه فونت گوتزه و هیات همراه با معاون وزیر خارجه کشورمان در تهران آخرین تحولات غرب آسیا مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

به گزارش ایسنا، دو طرف در این دیدار اوضاع سوریه، عراق، یمن و بحرین را مورد بررسی قرار دادند و ضمن تایید مخاطرات تروریسم و افراط گرایی بر صلح و امنیت منطقه و جهان بر راهکار سیاسی در حل بحران‌های منطقه تاکید کردند.

امیرعبداللهیان با اشاره به این که جمهوری اسلامی ایران همواره نسبت به پیامدهای نامطلوب استفاده ابزاری از تروریسم در منطقه هشدار داده است، اضافه کرد که بی‌توجهی و حمایت برخی کشورها شرایط را به سمتی سوق داده است که امروز اتباع بیش از 108 کشور در میان گروه‌های تروریستی موجود سوریه و عراق حضور دارند.

وی افزود: آموزش و تسلیح معارضه معتدل در سوریه خطای جدیدی است که ما را از راه حل سیاسی دورتر خواهد کرد.

معاون وزیر خارجه کشورمان اضافه کرد که جمهوری اسلامی ایران با قدرت در مقابل تروریسم عمل می‌کند، لیکن مبارزه ریشه‌یی با این پدیده شوم، نیازمند مشارکت جمعی و رعایت حقوق بین‌المللی است.

فونت گوتزه نیز با تجلیل از اقدامات موثر جمهوری اسلامی ایران در مبارزه با تروریسم، تداوم رایزنی‌های دو کشور را مفید دانست.

مدیرکل سیاسی وزارت امور خارجه آلمان تنها راه حل در سوریه را سیاسی دانست و گفت‌وگوی سوری – سوری را گام مهمی در این خصوص خواند.

دو طرف با اشاره به طرح چهار ماده‌یی جمهوری اسلامی ایران برای حل بحران سوریه بر راهکار سیاسی برای حل مشکل در سوریه، عراق، بحرین و یمن تاکید کردند. 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.