آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

حريق گسترده در بازار قيصر

سخنگوي سازمان آتش نشاني و خدمات ايمني شهرداري تهران از آتش‌سوزي در10 باب مغازه در بازار بزرگ تهران، بازار قيصر خبر داد.

به گزارش مردم سالاری، جلال ملکي سخنگوي سازمان آتش نشاني و خدمات ايمني شهرداري تهران در گفت وگو با باشگاه خبرنگاران ساعت 19:26 دقيقه شنبه شب ستاد فرماندهي آتش‌نشاني تهران از آتش‌سوزي در بازار بزرگ تهران مطلع شد و بلافاصله 5 ايستگاه آتش‌نشاني به همراه گروه نجات و خودروهاي تنفسي عازم محل حادثه در بازار تهران بازار قيصر شدند.

ملکي ادامه داد: آتش‌سوزي در يک پاساژ دو طبقه که در زمينه پخش ساعت مچي فعاليت‌ مي‌کردند رخ داده بود که اين پاساژ داراي سقف شيرواني و قديمي بود و چند باب مغازه در طبقه دوم در قسمت شيرواني طعمه حريق شده و آتش هر لحظه در حال سرايت به ساير مغازه‌ها بود.

وي افزود: 10 باب مغازه از ناحيه سقف کاملا شعله ور بود که آتش‌نشانان از چند جهت وارد عمليات شدند و با توجه به ساعت تعطيلي بازار نيروهاي آتش نشاني به سرعت توانستند حريق را کنترل کنند و از سرايت آن به ساير مغازه‌ها جلوگيري کردند.

به گفته اين مقام مسئول درآتش‌نشاني خوشبختانه اين حادثه تلفات جاني و مصدوم در بر نداشت و عمليات پس از ايمن سازي و تخليه دود در ساعت 20:50 دقيقه به پايان رسيد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

بیدآبادی۱۳۹۳/۱۰/۲۲ ۱۱:۴۸

در یک مغازه 6 متری در بازار قیصر ، 8 نفر شاغلند! با این شرایط ، اجناس خود را با چند درصد سود به مشتریانی که اکثرا شهرستانی هستند میفروشند؟

ناشناس۱۳۹۳/۱۰/۲۲ ۱۰:۰۴

چرا بازارها آتش مي‌گيرند در دو هفته اخير اين سومين خبر در اين خصوص است

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.