آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

۳ ایرانی در لیست پرواز به مریخ

لیست صد نفره مسافران آینده سیاره مریخ اعلام شد که نام سه جوان ایرانی بین این اسامی دیده می‌شود.

لیست صد نفره مسافران آینده سیاره مریخ اعلام شد که نام سه جوان ایرانی بین این اسامی دیده می‌شود.

به گزارش مجله مهر پروژه «مارس وان» با هدف ارسال نخستین انسان به سیاره مریخ طراحی شده است؛ اما این سفر تفاوت بزرگی با دیگر سفرها دارد و آن بی‌بازگشت بودن آن است! با این حال این پروژه در ابتدا حدود ۲۰۲‌هزار داوطلب داشته است که ۷۳ نفر آن‌ها ایرانی بوده‌اند. اکنون در آخرین مراحل ارزیابی این داوطلبان اسامی سه ایرانی به چشم می‌خورد. این سه نفر صادق مدرسی، الهه نوری و سعید قندهاری هستند که شانس خود را برای قرار گرفتن در بین فضانوردان مریخ امتحان می‌کنند.

صادق مدرسی


این جوان ۲۹ساله کارشناس ارشد زیست شناسی است. وی عمیقاً به بشریت و مردم فکر می‌کند و هیچ چیزی مانع از رسیدن به اهدافش نمی‌شود. بیش از حد به این مأموریت خوش بین است. علاقه بسیاری به علم و فناوری، خواندن، آموزش، ورزش، بحث و جدال در زمینه‌های علمی و تجربی دارد. صادق امیدوار است بتواند به مراحل بعدی راه پیدا کند و با این کار بتواند خدمتی بزرگ به بشریت بکند.

الهه نوری


الهه نوری هم ۲۰ سال دارد و دانشجوی معماری است. وی از نوجوانی عاشق کیهان شناسی بوده و همیشه یک هدف مهم را دنبال کرده است. او واقعاً می‌خواهد در این برنامه با جدیت و تلاش مضاعف شرکت کند و معتقد است این موقعیت یک جهش بزرگ برای بشریت در طول تاریخ است. علاقه بسیاری به کهکشان، ماجراجویی، پریدن از ارتفاع، خواندن، نوشتن در مورد اسرارجهان، موسیقی و طراحی دارد. ماجراجویی و کشف رموز آنقدر برای الهه حیرت‌انگیز است که انگیزه وی را برای این کاوش دوچندان کرده است.

سعید قندهاری

سعید قندهاری دیگر ایرانی این پروژه است. وی ۳۳ سال سن دارد و در شهر «آکلند» نیوزیلند زندگی می‌کند و اصالتا اهل گرگان است. او دارای مدارک کارشناسی ارشد حقوق بشر و روابط بین‌الملل است. وی مردی قوی و سختکوش است. هیچ چیز مانع از مأموریت محوله‌اش نمی‌شود. عاشق آموزش و پرورش، ورزش و ماجراجویی است. سفر به کهکشان و سیارات دیگر از آرزوهای سعید بوده است و به همین خاطر قبلا یک بار در سال ۲۰۰۸ در طرحی روسی شبیه به این پروژه شرکت کرده بود که البته هیچ وقت اجرایی نشده بود.

هر سه نفر ایرانی داوطلب این پروژه، اقدام خود را خدمتی به بشریت و جهشی بزرگ برای آن می‌دانند و با اینکه از خطرات این سفر آگاهند باز با جدیت آن را دنبال می‌کنند. این پروژه در مراحل بعدی خود از بین این صد نفر ۲۴ نفر را به صورت نهایی انتخاب می‌کند و در مدت ۱۰ سال آموزش‌های لازم را به آن‌ها می‌دهد. اسامی نخستین گروه چهار نفره‌ای که به سیاره سرخ اعزام می‌شوند، در سال ۲۰۲۴ اعلام می‌شود و سپس به فاصله هر دو سال گروه‌های بعدی اعزام می‌شوند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۳/۱۱/۲۸ ۱۶:۱۶

گرد نخود بزنید مریخ پیاده بشید

فرامرز۱۳۹۳/۱۱/۲۸ ۱۵:۲۷

سرپایی هم سوار میکنند ما هم بیایم؟

ناشناس۱۳۹۳/۱۱/۲۸ ۱۶:۴۰

نه فقط رو بوفه جا دارند.کرایه کاملم باید بدی. میری؟

007۱۳۹۳/۱۱/۲۸ ۱۵:۱۲

اینجوری که تو خوشبینانه ترین حالت 10 سال و حتی شاید 20 سال بعد اعزام بشن. یعنی واسه 20 سال آینده ی زندگیشون نمیتونن برنامه بریزن مثل ازدواج و این حرفا....آآآآآآآ چه باحــــــــال

فکور۱۳۹۳/۱۱/۲۸ ۱۳:۴۷

احتمالآ در جستجوی کار و شغل به مریخ می روند . از اداره کار مایوس شده اند .

مسعود۱۳۹۳/۱۱/۲۸ ۱۶:۰۴

بدم میاد ادمایی که همش غرمیزنن..اه اه اه

گرگان۱۳۹۳/۱۱/۲۸ ۱۳:۳۷

آقای قندهاری یادت باشه دل و جگر گرگان هم با خودت ببری مریخ چون یک گرگانی بدون خوردن دل و جگر نمیتونه هیچ جا زندگی کنه
با آرزوی موفقیت برای این 3 ایرانی عزیز

مسعود۱۳۹۳/۱۱/۲۸ ۱۶:۰۴

سلام گرگانی...من قراره دامادتو بشم...یادم باشه پس واس خانومم..دل جیگرحتما بخرم

ناشناس۱۳۹۳/۱۱/۲۸ ۱۳:۲۷

غیر از دختره به نظر من دوتای دیگه خیلی کارآمد نیستند . هر دو 40 سال رو رد می کنند .

ناشناس۱۳۹۳/۱۱/۲۸ ۱۳:۱۸

هنوز نتونستن به ماه برن حالا می خوان برن مریخ.خدایا جهل دور کن از همه.اخه برادر من تابناک خان محترم من ده ها بار این سوال اینجا مطرح کردم کسی جوابمو نداد.چطور فضا پیمایی که با این همه سوخت و موشک تشکیلات از سطح زمین بلند میشه و تازه در بیشتر موارد سقوط هم میکنه الان می خواد از سطح مریخ بلند بشود و برگردد به زمین؟با کدام سکوی پرتاب؟ با کدام سوخت.خدایا عقل بده به اونایی که اینقدر راحت یه دروغ باور کردند.طرف به ماه نتونسته بره حالا می خواد بره مریخ.

مسعود۱۳۹۳/۱۱/۲۸ ۱۶:۰۳

عزیزم سواد داری؟؟؟...قرارنیست برگرده...بخون دوباره خبرو

فرامرز۱۳۹۳/۱۱/۲۸ ۱۵:۵۳

کلاً 12 نفر با فضاپیماهای آپولو به ماه رفتند و برگشتند. امکان رفتن به سیارات دیگه خیلی وقته که امکان داره، ولی توجیه اقتصادی نداشته.

ناشناس۱۳۹۳/۱۱/۲۸ ۱۳:۱۴

دم به دم نو ميشود وزدنيا و ما بي خبر از نو شدن اندر بقا

عماد۱۳۹۳/۱۱/۲۸ ۱۳:۰۶

کی ثبت نام می کردند؟
منم می خواستم برم مریخ
تورو خدا منم ببرین من خیلی هیجان انگیزم و تلاشم هم زیاده..خواهش می کنم

ناشناس۱۳۹۳/۱۱/۲۸ ۱۶:۳۹

اگه پسر خوبی باشی وشلوغی نکنی حتما تو را هم با خودشون می برند!!!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.