آخرین خبرمحسن رضایی: هرکسی با ایران دربیفتد تاوان آن را خواهد داد
1بازدید
۰

خروج ناگهانی شاه سعودی از اجلاس سران عرب

منابع خبری گزارش دادند که شاه سعودی در جریان سخنرانی دبیرکل اتحادیه عرب در اجلاس سران عرب در شرم الشیخ، به طور ناگهانی اجلاس را ترک کرد.

خروج ناگهانی شاه سعودی از اجلاس سران عرب
منابع خبری گزارش دادند که شاه سعودی در جریان سخنرانی دبیرکل اتحادیه عرب در اجلاس سران عرب در شرم الشیخ، به طور ناگهانی اجلاس را ترک کرد.

به گزارش شبکه العالم، روزنامه اینترنتی رای الیوم امروز یکشنبه نوشت: ملک سلمان شاه سعودی در جریان سخنرانی نبیل العربی دبیرکل اتحادیه عرب "ناگهان" اجلاس سران را ترک کرد و این امر باعث شد که عبدالفتاح السیسی رئیس جمهور مصر نیز به سرعت به دنبالش رفته و به او ملحق شد.

به نوشته رای الیوم، خروج ناگهانی ملک سلمان و سرعت واکنش السیسی در ملحق شدن، دست دادن و در آغوش کشیدن ملک سلمان باعث بحث و جدل های زیادی در شبکه های اجتماعی در اینترنت شده است و هنوز کسی نمی داند که چرا شاه سعودی ناگهان بدون تعارف، اجلاس را ترک کرد و چرا السیسی سریع به وی ملحق شد؟

خبرنگار پایگاه خبری العهد نیز این خبر را تایید کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.