آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

آمار بی نظیر دراگان برابر سرخابی ها

دراگان اسکوچیچ تنها مربی لیگ است که توانسته این فصل استقلال و پرسپولیس را در ورزشگاه آزادی شکست دهد.

به گزارش "ورزش سه"، تیم فولاد به رهبری اسکوچیچ نتایج فوق العالده ای امسال برابر سرخابی های پایتخت گرفته است.او در ابتدای دوئل هایش برابر پرسپولیس دایی قرار گرفت و در حالی که چند بازیکنش را به دلیل سونامی سربازی در اختیاز نداشت توانست با دوگل رفیعی و شریفات پیروز زمین باشد و اولین بردش همراه با فولاد را برابر پرسپولیس جشن بگیرد.

فولاد در هفته ی نهم در ورزشکاه آزادی میهمان استقلال بود و این بار هم با گل رفیعی توانست پیروز شود تا هواداران خونگرمشان آزادی را روی سرشان بگذارند.شاگردان اسکوچیچ هفته ی 17 م باز هم به ورزشگاه آزادی رفتند و این بار در ورزشگاه بی تماشاگر با اشتباهات فاحش سوشا و بنگر توانستند این تیم را شکست دهند تا اسکوچیچ تنها مربی این فصل لقب بگیرد که هر دو تیم استقلال و پرسپولیس را در آزادی مات کرده باشد.

حال این مربی خوشفکر کروات باید باز هم برابر قلعه نوعی قرار بگیرد و امیدوار است که بتواند با این پیروزی همانگونه که سرخ ها را دبل کرد ، آبی های پایتخت را نیز دبل کند.
دراگان در بازی برگشت فصل قبل همراه با ملوان توانست پس از آن شام مشترک پرهیاهو همراه با قلعه نوعی، استقلال را چهارتایی کند و باید دید بازی فردا چگونه پیش خواهد رفت.
آیا فولاد می تواند به مانند بازی رفت پیروز شود یا استقلال به مانند دو بازی اخیرش در اهواز پیروز باشد ؟ 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.