آخرین خبرمحسن رضایی: هرکسی با ایران دربیفتد تاوان آن را خواهد داد
4بازدید
۰

برتری ملی حفاری اهواز و نفت و گاز مسجد سلیمان

هفته نخست از دور برگشت مرحله نیمه نهایی سوپر لیگ گلف کشور با برتری تیم‌های ملی حفاری اهواز و نفت و گاز مسجد سلیمان همراه بود.

به گزارش تسنیم و به نقل از سایت فدراسیون گلف، در رقابت‌های هفته نخست از دور برگشت مرحله نیمه نهایی سوپر لیگ گلف کشور که طی روزهای پنج شنبه و جمعه و در دو بخش انفرادی و تیمی در مسجد سلیمان برگزار شد، تیم "ملی حفاری اهواز" با نتیجه 4 بر یک از سد پرسپولیس مسجد سلیمان گذشت و نفت و گاز مسجد سلیمان هم با حساب 3 بر یک مقابل آزادگان مسجد سلیمان صاحب برتری شد.

رقابت‌های سوپر لیگ گلف کشور با حضور 8 تیم در 2 گروه 4 تیمی و به صورت دوره‌ای و رفت و برگشت آغاز شد که در پایان مرحله گروهی تیم‌های ملی حفاری اهوازو نفت و گاز مسجد سلیمان از گروه یک و آزادگان مسجد سلیمان و پرسپولیس مسجد سلیمان با کسب امتیازات لازم جواز حضور در مرحله نیمه نهایی را بدست آوردند.

مسابقات مرحله نیمه نهایی هم به صورت دوره‌ای و رفت و برگشت برگزار می‌شود تا تیم‌های اول تا چهارم مشخص شوند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.