آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

قول مبعلي به استقلال

مبعلي در صورت بازي در ايران فقط پيراهن استقلال را مي‌پوشد.

به گزارش ايسنا، سايت باشگاه استقلال نوشت: مبعلي اواخر هفته‌اي که گذشت طي تماسي تلفني با واعظي آَشتياني از اشتياقش خود براي پوشيدن پيراهن استقلال سخن گفت.

ايمان اگر چه به دليل بازيهاي خوبش همچنان مورد توجه باشگاه هاي اماراتي است، اما نيم نگاهي نيز به ميادين آسيايي و ملي دارد و از اين رو تصميم گرفته با وسواس و بررسي بيشتر تيم فصل آينده‌ي خود را انتخاب کند.

مبعلي در گفت و گو با مديرعامل استقلال تاکيد کرد که اگر قرار باشد فصل بعد به ليگ ايران بازگردد، تنها پيراهن استقلال را به تن خواهد کرد و به باشگاه ديگري فکر نمي کند.

همچنین عبدالصمد مرفاوي سرمربي استقلال از ديروز در دفتر کار خود در باشگاه استقلال مستقر شد و گفت و گو با بازيکنان را آغاز کرد.

مرفاوي با تک تک بازيکنان ، شائبه وجود ليست مازاد ، ليست فروش و ... فهرست هايي از اين دست که اين روزها در گوشه و کنار مطرح مي شود، عملا از بين رفت وطي ديروز و امروز بازيکناني که در فضاي دوستانه و صميمي با مربي خود به گفته نشسته بودند، با خوشحالي از اطاق مرفاوي خارج مي شدند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.