آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

مظلومي‌: رفتـه‌هـا را بـازمي‌گـردانيم

سرمربي تيم فوتبال مس كرمان گفت: شرايط مالي باشگاه مناسب است و به دنبال جذب بازيكنان جديد هستيم.

پرويز مظلومي‌ در گفت و گو با ايسنا، اظهار كرد:‌ خوشبختانه كارخانه پول مناسبي را به حساب باشگاه واريز كرده است و قصد داريم يك تيم خوب را براي حضور در ليگ برتر و ليگ قهرمانان آسيا شكل دهيم.

وي افزود:‌ حداقل با 10 بازيكن تراز اول قرارداد داخلي بسته ايم و تمامي ‌آن‌ها به ما قول داده‌اند، اما بايد ديد كه در نهايت چند نفر از آن‌ها جذب مي‌شوند.

مظلومي‌ ادامه داد:‌ دوشنبه به كرمان مي‌روم تا كارمان را آغاز كنيم و به دنبال آن هستيم تا شرايط مثبتي را براي موفقيت تيم فراهم كنيم.

سرمربي مس كرمان خاطرنشان كرد:‌ بسياري از تيم‌ها بر روي بازيكنان مس تمركز كرده اند تا آنها را جذب كنند، تاكنون تنها صادقي و ابراهيمي ‌از تيم جدا شده اند كه البته در تلاش هستيم تا اين بازيكنان را نيز به مس بازگردانيم.

وي ادامه داد: به هر حال مس آسيايي شده و توقعات از تيم بالا رفته، طبيعي است كه نگران خوب بسته نشدن تيم باشيم چرا كه بايد در نهايت پاسخگوي نتايج باشيم.

سرمربي تيم فوتبال مس كرمان، افزود:‌ با توجه به تجربه نمايندگان ايران در اين فصل مي‌خواهيم تيم خوبي ببنديم تا در آسيا زنگ تفريح نباشيم.

مظلومي‌ همچنين هر گونه مذاكره با ابومسلم را رد كرد و گفت: مسوولان باشگاه ابومسلم و مردم خراسان به من لطف دارند و تا همين امروز هم براي حضورم اعلام آمادگي كرده اند.

وي درباره‌ي وضعيت علي حمودي نيز گفت: اين بازيكن با تيم مس قرارداد دارد و خودش مايل به ماندن است.اما مشكلاتي با مدير برنامه‌هايش دارد.

مظلومي درباره‌ي فرزاد آشوبي و مهدي رحمتي نيز افزود: آشوبي و رحمتي از چين پيغام داده بودند كه اولويت اولشان مس كرمان است.

وي ‌در پايان از جذب يك مدافع برزيلي خبر داد و گفت:‌ اين مدافع يكشنبه به ايران مي‌آيد و پس از آن بيوگرافي او را اعلام مي‌كنيم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.