آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

قرارداد نیمار تمدید می‌شود

نیمار برزیلی که اکنون به همراه تیم ملی فوتبال کشورش در کوپا آمه‌ریکا حضور دارد، به شکل شفاهی برای تمدید قراردادش با بارسلونا به توافق رسیده است.

به گزارش ایسنا، نشریه اسپورت چاپ کاتالونیا اعلام کرد که نیمار قصد دارد قراردادش با بارسلونا را تا سال 2020 تمدید کند. این توافق پیش از سفر نیمار به شیلی برای پیوستن به اردوی تیم ملی فوتبال برزیل صورت گرفته است.

بارسلونا آخرین بازی خود را در 6 ژوئن و در فینال لیگ قهرمانان اروپا مقابل یوونتوس انجام داد. عجله نیمار برای پیوستن به اردوی تیم برزیل مانع از امضای قرارداد در همان زمان شد اما این بازیکن به طور شفاهی اعلام کرد که پس از کوپا آمه‌ریکا قراردادش را تا 2020 تمدید خواهد کرد.

نیمار و سران باشگاه در مورد همه چیز توافق کرده‌اند. دستمزد این بازیکن دو برابر خواهد شد که او را به دومین بازیکن پردرآمد باشگاه پس از لیونل مسی بدل می‌کند. پس از تمدید قرارداد، نیمار سالیانه 12 میلیون یورو درآمد خواهد داشت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.