آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

جان کری جمعه به وین می‌رود

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرد که جان کری برای شرکت در مذاکرات هسته ای با ایران، روز جمعه به وین می رود.

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرد که جان کری برای شرکت در مذاکرات هسته ای با ایران، روز جمعه به وین می رود.

به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، جان کربی سخنگوی وزارت امورخارجه آمریکا در بیانیه ای گفت که جان کری برای شرکت در مذاکرات میان ایران و گروه1+5 (آمریکا، چین، روسیه انگلیس، فرانسه و آلمان) روز جمعه عازم وین پایتخت اتریش خواهد شد.

به گزارش ایرنا، سیدعباس عراقچی و مجید تخت روانچی معاونان وزیر امور خارجه روز گذشته (چهارشنبه) در هشتمین روز از مذاکرات وین، دو نشست و در مجموع بیش از 6 ساعت مذاکره برای نگارش متن توافق جامع با معاون هماهنگ کننده سیاست خارجی اتحادیه اروپا داشتند.

عراقچی و تخت روانچی از روز چهارشنبه گذشته هشتمین دور مذاکره نگارش متن توافق جامع را در وین آغاز کرده اند.

این مذاکرات روز دوشنبه با سفر معاونان ظریف به لوکزامبورگ برای رایزنی با هماهنگ کننده سیاست خارجی اتحادیه اروپا و وزیران خارجه فرانسه، آلمان وانگلیس به همراه وزیر امور خارجه ایران متوقف شد و از روز بعد ، ادامه یافت.

مهلت تعیین شده از سوی ایران و 1+5 برای نگارش متن توافق دهم تیرماه به سر خواهد رسید.

ایران بارها اعلام کرده در پی توافقی خوب است و مقید به زمان نیست.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.