آخرین خبرحمله یمن به فرودگاه ملک خالد ریاض با موشک بالستیک
2بازدید
۰

تنها بازرسان مورد تایید وارد کشورمان می‌شوند

معاون وزیر امور خارجه با اشاره به چک امنیتی بازرسان آژانس از سوی وزارت اطلاعات، گفت: هیچ فردی خارج از گروه بازرسان مورد تأیید جمهوری اسلامی ایران نمی‌تواند تحت عنوان بازرس آژانس وارد کشور شود.

معاون وزیر امور خارجه با اشاره به چک امنیتی بازرسان آژانس از سوی وزارت اطلاعات، گفت: هیچ فردی خارج از گروه بازرسان مورد تأیید جمهوری اسلامی ایران نمی‌تواند تحت عنوان بازرس آژانس وارد کشور شود.

به گزارش خانه ملت، سید عباس عراقچی در خصوص امکان جاسوسی بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت: آژانس از قبل بازرسان خود را جهت ورود به کشور به ما معرفی می‌کند که این افراد از سوی نهادهای امنیتی وزارت اطلاعات چک می‌شوند.

معاون امور حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه بر همین اساس تصریح کرد: بعد از تأیید وزارت اطلاعات، وزارت امور خارجه برای آنها ویزا صادر می‌کند.

وی افزود: از این رو هر بازرسی که بخواهد از سوی آژانس به ایران بیاید باید از بین همان افرادی باشد که پیش از این مورد تأیید جمهوری اسلامی ایران قرار گرفته و فردی خارج از این گروه نمی تواند تحت عنوان بازرس آژانس به ایران وارد شود.

عراقچی که با "خانه ملت" گفت‌وگو می کرد در خصوص نحوه نظارت بر فعالیت های هسته ای ایران که در برجام مطرح شده است، عنوان کرد: مجموعه برجام در چارچوب پروتکل الحاقی بوده و همه محدودیت ها و نظارت ها در چارچوب این پروتکل است و فراتر از آن نیست.

معاون امور حقوقی و بین المللی وزارت امور خارجه در پایان با بیان اینکه در هیچ یک از بندهای برجام نظارتی بیش از پروتکل الحاقی لحاظ نشده است، خاطرنشان کرد: یک یا دو مورد استثنا در خصوص نوع نظارت در برجام وجود دارد اما با آن چیزی که تحت عنوان پروتکل پلاس از سوی برخی کشورها مطرح می شود کاملا فاصله دارد و نظارتی بیش از پروتکل الحاقی نیست.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.