آخرین خبرپاسخ قاطع ایران به اتهام‌پراکنی غرب در شورای آیمو
4بازدید
۰

کاهش قطب گرایی درکشور با ایجاد مسئولیت‌های استانی

عضو کمیسیون عمران مجلس با بیان اینکه ما باید تصدی گری دولت را کاهش دهیم ،گفت: بسیاری از امورات کشورها را می توان به استان ها ارجاع داد.

عبدالکریم حسین زاده درگفت وگو با خبرنگارخبرگزاری  خانه ملت درباره تصمیم گیری‌های کلان اقتصادی در  دولت،خاطرنشان کرد: کاهش قطب گرایی درکشور با ایجاد مسئولیت های استانی امکان پذیر است؛بنابراین  باید  بسیاری از اختیارات تصمیم گیری  را برای پیشبرد اقتصادی کشور باید به استان‌ها منتقل کنیم.

نماینده مردم نقده  درمجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برنامه‌ریزی منطقه ای و آمایشی در کشور را باید به سمت عملیاتی شدن سوق دهیم ،گفت: قدرت تصمیم گیری و اختیارات  استاندارها  را باید با رویکرد  منطقی و اصولی افزایش پیدا کند؛زیرا ما باید کشور را یک پازل با موزاییک‌های 32 گانه درنظر بگیرم  و ازهمین رو هرکدام از استان‌های کشور باید  درقالب ظرفیت‌هایی که دارند در فرصت‌های اقتصادی کشور نقشی کارآمد ایفا کنند.

 بروکراسی بسیاری از فرصت‌های اقتصادی را ازبین می برد

حسین زاده افزود: یکی ازراه‌هایی که مسیر توسعه را همواره می کند؛این است که میزان قدرت وتوان تصمیم گیری استاندارها به نحو منطقی با رعایت پارمترهای اقتصادی افزایش یابد که بتوانیم به چشم اندازهای ترسیم شده کشور لبیک بگوییم.

وی ادامه داد:برای کاهش کاغذبازی در کشور باید الزاماتی فراهم شود؛زیرا استاندارها به دلیل اینکه در حوزه استحفاطی حضوردارند،طبیعی  است که می توانند  در راستای تسریع پروژه ها فعالیت بهینه داشته باشند.

وی ،ادامه داد :اگر بخواهیم  قطار توسعه اقتصادی را با اصول اقتصادی حرکت دهیم؛باید ساختاری در کشور ترسیم شود که با اصول چشم انداز کشور همسو باشد.

عضوکمیسیون صنایع و معادن مجلس ، یادآورشد: این امر بدیهی است که بروکراسی بسیاری از  فرصت‌های اقتصادی  که دارای ارزش افزوده بالای هستند را ازبین می برد و این درحالی است که پیچ و خم های اداری  دشمن شماره یک  توسعه اقتصادی کشور به شمار می آیند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.