آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

قاسمي در واكنش به شايعه تغيير مديرعامل باشگاه:

سهام ابومسلم را واگذار مي‌كنم و مي‌روم

ابومسلم هم مانند 8 باشگاه ديگر مشكل مالي دارد اما بحث اعتصاب دركار نيست. با رضا ناصحي امروز صحبت كردم و وي به من گفت در تمام تمرين ها حاضر شده است. من هم امروز راهي مشهد مي شوم تا به مسئله او رسيدگي كنم.

مديرعامل باشگاه ابومسلم گفت: سهام باشگاه را واگذار مي‌كنم و از فوتبال مي‌روم.

حسين قاسمي در گفت و گو با فارس در مورد شايعه تغيير مدير عامل ابومسلم عنوان كرد: اين شايعه را نشنيده ام اما اگر واقعا چنين مسئله اي صحت داشته باشد از آن استقبال مي كنم و سهام باشگاه را واگذار مي كنم و از فوتبال مي روم. فوتبال فقط جنگ اعصاب است.

وي در مورد مشكلات مالي باشگاه و شايعه اعتصاب بازيكناني مثل رضا ناصحي اظهار داشت: ابومسلم هم مانند 8 باشگاه ديگر مشكل مالي دارد اما بحث اعتصاب دركار نيست. با رضا ناصحي امروز صحبت كردم و وي به من گفت در تمام تمرين ها حاضر شده است. من هم امروز راهي مشهد مي شوم تا به مسئله او رسيدگي كنم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.