آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
3بازدید

دست مجازی در دست کاربر

به منظوراستفاده از دستهای حقیقی در فضای مجازی به صورت همزمان که کاربر قادر نیست دستهایش را ببیند ویا از آنها در فضای دیجیتالی اطرافش استفاده کند، دست مجازی طراحی و ساخته شد.

به منظوراستفاده از دستهای حقیقی در فضای مجازی به صورت همزمان که کاربر قادر نیست دستهایش را ببیند ویا از آنها در فضای دیجیتالی اطرافش استفاده کند، دست مجازی طراحی و ساخته شد.

به گزارش  باشگاه خبرنگاران جوان،کریس تویینگ به همراه سه هم تیمی دیگرش که گروهی متخصص از تولید کنندگان نرم افزار به فکر ساخت دستگاهی افتادند تا دست ها نیز در فضای دیجیتالی قابل استفاده باشند.

این گروه چهار نفره سال ها بر روی دوربین های ثبت کننده تصاویر کار کردند تا به الگوریتمی پایدار برای ایجاد حرکت دست ها ، دست پیدا کنند.
دست مجازی در دست کاربر
پس از بدست آوردن الگوریتم و با وجود تجربیات فراوان آنها طولی نکشید که که آنها توانستند افزاری طراحی کنند که بتواند حرکات دست و زاویه چرخش مفاصل را تحلیل کند تا در نتیجه کار آن بتوان دست ها را در فضای دیجیتال به کار انداخت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

Alex۱۳۹۴/۰۷/۱۴ ۱۱:۵۱

1

Alex۱۳۹۴/۰۷/۱۲ ۱۰:۳۰

1

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.