آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
3بازدید

بهمنی: فاقد مجوز ها را می بندیم

وی افزود: در صورت عدم مراجعه این موسسات و صندوقها به بانک مرکزی جهت دریافت مجوز، مدتی پس از مهلت اعلام شده توسط بانک مرکزی ( آذرماه سال جاری)، به ناچار مجبور به بستن این موسسات خواهیم شد.

رئیس کل بانک مرکزی از بستن موسسات پولی، مالی و اعتباری بدون مجوز فعالیت مدتی پس از مهلت تعیین شده ( آذر ماه امسال) خبر داد و گفت: اگر برخی از این موسسات درخواست ادغام با یکدیگر را داشته باشند، اعطای مجوز به آنها را تسریع می کنیم.

محمود بهمنی در گفتگو با مهر گفت: بانک مرکزی به شدت موضوع ساماندهی موسسات اعتباری و صندوقهای قرض الحسنه را پیگیری می کند.

رئیس کل بانک مرکزی خاطرنشان کرد: بانک مرکزی آخرین اولتیماتوم را نیز به صندوقهای قرض الحسنه و موسسات مالی و اعتباری بدون مجوز فعالیت این بانک را صادر کرده است.

وی افزود: در صورت عدم مراجعه این موسسات و صندوقها به بانک مرکزی جهت دریافت مجوز، مدتی پس از مهلت اعلام شده توسط بانک مرکزی ( آذرماه سال جاری)، به ناچار مجبور به بستن این موسسات خواهیم شد.

بهمنی از استقبال موسسات اعتباری و صندوقهای بدون مجوز برای دریافت مجوز و درخواستهایی در این خصوص خبرداد و تصریح کرد: فقط چند موسسه درخواستی برای اخذ مجوز به بانک مرکزی ارائه نداده اند.

وی گفت: تقاضاها در این خصوص مرتب به بانک مرکزی ارائه می شود و ما نیز به آنها رسیدگی کرده و مجوزها را صادر می کنیم.

بهمنی خاطرنشان کرد: مهلت در نظر گرفته شده برای این موسسات جهت اخذ مجوز از بانک مرکزی پابرجاست و تا پایان آذرماه هیج موسسه پولی، مالی و اعتباری فاقد مجوز در کشور نباید وجود داشته باشد.

رئیس کل بانک مرکزی افزود: اگر برخی از این موسسات درخواست ادغام با یکدیگر را داشته باشند، اعطای مجوز به آنها را تسریع می کنیم.

وی اظهار داشت: درخواستهایی نیز برای اخذ مجوز و ایجاد بانک به بانک مرکزی ارائه شده است که برخی از این تقاضاها حائز شرایط لازم بوده اند که صدور مجوز به برخی از آنها در جریان بوده و بقیه نیز در دست بررسی است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.