آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
5بازدید

فروش دختران چيني به خارجيان

نشريه چيني " ساترن متروپوليس " روز جمعه نوشت : حدود 80 نوزاد دختر تنها در يکي از بخش هاي استان " گويي جو " در جنوب غرب چين از سال 2001 به بهاي هر کودک سه هزار دلار به خارجي ها فروخته شده اند.

در اين گزارش آمده است : خانواده ها در چين بر اساس مقررات مي توانند يک فرزند داشته باشند و فروش اين فرزندان دختر نيز با نظارت اداره برنامه ريزي خانواده در مناطق مختلف صورت گرفته است.

بسياري از مردم چين بخصوص در نواحي روستايي مايل به داشتن فرزند پسر هستند و به همين دليل بارها صاحب فرزند مي شوند تا يکي از آنها پسر شود اما هر بار بايد جرايمي را به دولت پرداخت کنند.

بنا به اين گزارش خانواده هايي که جريمه هاي خود را پرداخت نکرده اند همان هايي هستند که دخترانشان به خانواده هاي خارجي فروخته شده اند.

بر اساس اين گزارش بسياري از اين خانواده ها مقررات تک فرزندي را زير پا گذاشته و جريمه هاي نقدي پرداخت نکرده اند .

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.