آخرین خبرشکستِ ترامپ، پناهِ دموکرات‌ها، پیروزیِ ایران
7بازدید
۰

آسوشیتدپرس:

ایران به دور بعدی مذاکرات سوریه دعوت شد

مقام‌های آمریکایی می‌گویند برای اولین بار از ایران جهت حضور در گفت‌وگوهای بین‌المللی سوریه دعوت به عمل آمده است.

ایران به دور بعدی مذاکرات سوریه دعوت شد
مقام‌های آمریکایی می‌گویند برای اولین بار از ایران جهت حضور در گفت‌وگوهای بین‌المللی سوریه دعوت به عمل آمده است.

به گزارش فارس، مقام‌های آمریکایی می‌گویند از ایران برای اولین بار جهت حضور در مذاکرات بین‌المللی سوریه دعوت به عمل آمده است.

به نوشته آسوشیتدپرس، دور بعدی این گفت‌وگوها، از پنجشنبه با حضور «جان کری»، وزیر خارجه آمریکا، «سرگئی لاوروف»، وزیر خارجه روسیه و چندین نفر از دیپلمات‌های ارشد اروپایی و عربی در شهر وین، پایتخت اتریش آغاز خواهد شد.

این مقام‌ها که مجاز به افشای نام نبوده‌اند می‌گویند دعوت مذکور را روسیه تحویل ایران داده، اما تهران هنوز به آن پاسخ نداده است.

واشنگتن پیشتر از احتمال حضور ایران در این رایزنی سخن گفته بود اما معارضان سوری و متحدان آمریکا، به ویژه عربستان، با این اقدام مخالفت کرده بودند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.