آخرین خبرشکستِ ترامپ، پناهِ دموکرات‌ها، پیروزیِ ایران
6بازدید
۰

پرس به دنبال ستاره، لاپورتا در فكر تعويض سرويس بهداشتي نيوكمپ

در حالي كه باشگاه رئال مادريد پس از خريد كاكا، رونالدو، آلبيول و بن‌زما اكنون به دنبال گزينه هايي مثل ويا، ريبري و فورلان است مديرعامل باشگاه بارسلونا به انجمن هاي خيريه، نشست هاي سياسي و ترميم بخش هايي از نيوكمپ مشغول است.

خونسردي مديرعامل باشگاه بارسلونا عده اي از هواداران را نگران و برخي را نيز به آينده اميدوار كرده است.

به گزارش فارس و به نقل از اسپورت كاتالونيا، در حالي كه باشگاه رئال مادريد پس از خريد كاكا، رونالدو، آلبيول و بن‌زما اكنون به دنبال گزينه هايي مثل ويا، ريبري و فورلان است مديرعامل باشگاه بارسلونا به انجمن هاي خيريه، نشست هاي سياسي و ترميم بخش هايي از نيوكمپ مشغول است.

خوان لاپورتا با تغيير حامي مالي باشگاه خود در بخش سرويس بهداشتي، تمام سرويس هاي حمام و دستشويي نيوكمپ را عوض كرد.

به نظر مي رسد لاپورتا خيال رقابت با پرس را براي هميشه از سر بيرون كرده باشد؛ اما عده اي بر اين باورند كه او بر خلاف پرس كم خرج مي كند؛ اما زياد به دست مي آورد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.