آخرین خبرشکستِ ترامپ، پناهِ دموکرات‌ها، پیروزیِ ایران
2بازدید
۰

کشف گور جمعی زنان و مردان ایزدی در سنجار

یک مقام کُرد عراقی روز دوشنبه (امروز) از کشف گور جمعی دیگری که زنان و مردان ایزدی اعدام شده در آن به خاک سپرده شده‌اند خبر داد.

یک مقام کُرد عراقی روز دوشنبه (امروز) از کشف گور جمعی دیگری که زنان و مردان ایزدی اعدام شده در آن به خاک سپرده شده‌اند خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس، یک مقام کُرد روز دوشنبه (امروز) اعلام کرد که گور جمعی دیگری در جنوب سنجار کشف شده که اجساد 50 زن و مرد در آن به خاک سپرده شده است.

پایگاه خبری «سومریه نیوز»، گزارش داد که این گور در منطقه تل عزیز پیدا شده است و همه قربانیان آن از ایزدی‌هایی بودند که در طول یک سال گذشته به وسیله داعش اعدام شده‌اند.

روز گذشته (یکشنبه) یک مسئول در منطقه سنون در سنجار اعلام کرده بود که گور جمعی هشتاد نفره‌ای در شرق این شهر پیدا شده که هشتمین گور جمعی یافت شده در یک سال گذشته بوده‌ است.

شهر سنجار که ساکنان آن را اقلیت ایزدی عراق تشکیل می‌دهد در آگوست سال گذشته میلادی (2014) به اشغال داعش درآمد و شمار زیادی از زنان و مردان این شهر به وسیله تروریست‌های داعشی به صورت گروهی اعدام شدند.

شهر سنجار در 13 نوامبر 2015 با همکاری نیروهای پیشمرگه کُرد و عملیات هوایی جنگنده‌های ائتلاف آمریکایی از دست داعش بار پس گرفته شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.