آخرین خبرپاسخ قاطع ایران به اتهام‌پراکنی غرب در شورای آیمو
6بازدید
۰

توقیف 2 فروند هواپیمای آلمانی حامل سلاح در بغداد

مسؤولان عراقی روز شنبه 2 فروند هواپیمای آلمانی حامل سلاح و اموال قاچاق را در فرودگاه بین‌المللی بغداد وادار به فرود کردند.

توقیف 2 فروند هواپیمای آلمانی حامل سلاح در بغداد
مسؤولان عراقی روز شنبه 2 فروند هواپیمای آلمانی حامل سلاح و اموال قاچاق را در فرودگاه بین‌المللی بغداد وادار به فرود کردند.

به گزارش «تابناک»، منابع خبری مختلف، شنبه اعلام کردند «دو فروند هواپیمای آلمانی که به مقصد اقلیم کردستان عراق پرواز می‌کردند، مجبور به فرود در فرودگاه بین‌المللی بغداد شدند.»

به گزارش این منابع، این هواپیماها حامل مقادیر زیادی از سلاح دارای سیستم صدا خفه‌کن و اموال قاچاق به ارزش حدود 5 میلیون دلار بود.

پیش از این نیز، فرودگاه بین‌المللی بغداد شاهد فرود اجباری 2 فروند هواپیمای کانادایی و سوئدی حامل سلاح‌های دارای صدا خفه کن بود که از ترکیه و کویت به مقصد اقلیم کردستان عراق حرکت می‌کردند.


تسنیم

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.