آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
5بازدید

توقف شماره‌گذاري پژو 405

سرپرست دفتر بررسي آلودگي هواي سازمان حفاظت محيط زيست از توقف شماره‌گذاري پژو 405 به دليل عدم نصب کنيستر (مخزن جذب کننده بخارات بنزين) و آلاينده بودن اين خودرو خبر داد.

به نوشته «سرمايه» به نقل از فارس، مسعود زندي اظهار داشت: «پژو 405 و سمند با مشکل آلايندگي روبه رو بودند که از ابتداي خردادماه نصب کنيستر روي اين خودروها آغاز شده است.» وي افزود: «سازمان محيط زيست و شرکت بازرسي کيفيت دائماً از خودروهاي داخلي نمونه‌برداري مي‌کنند و تست‌هاي آلايندگي را روي آنها انجام مي‌دهند تا در صورت رعايت استاندارد، مجوز پلاک‌گذاري صادر شود.»

وي با بيان اينکه هم اکنون نمونه برداري از پژو 405 در حال انجام است، گفت: «زماني که اطمينان حاصل شود، اين خودرو استاندارد لازم را پاس مي‌کند شماره گذاري آن از سرگرفته خواهد شد.» زندي با بيان اينکه شماره گذاري سمند نيز به همين علت متوقف شده بود، افزود: شماره گذاري پژو 405 طي ماه جاري متوقف شده ولي شماره گذاري سمند با نصب کنيستر مجدداً از سر گرفته شده است.»

در همين حال نماينده مديرعامل ايران خودرو در اخذ گواهينامه‌هاي استاندارد خودرو با اشاره به برنامه نصب کنيستر روي تمام خودروهاي ايران خودرو از 28 تيرماه گفت: «مشکل پلاک گذاري پژو 405 از هفته آينده برطرف و شماره گذاري اين خودرو مجدداً از سر گرفته مي‌شود.»

کيوان وزيري در خصوص توقف شماره‌گذاري پژو 405 و اقدام ايران خودرو براي حل اين مشکل گفت: «ايران خودرو در گذشته با چالشي به نام عدم نصب کنيستر روي خودروها روبه‌رو بود، ولي با سياست‌هاي جديدي که در دستور کار شرکت قرار گرفته، از ابتداي خردادماه نصب اين قطعه روي محصولات به طور روزانه در دستور کار قرار گرفته است.»

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.