خرید خدمت سربازی اشتباه است

کد خبر: ۵۵۹۱۲۶
|
۱۶ دی ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۹ 06 January 2016
|
11579 بازدید
فرمانده ارشد نظامی ارتش در استانهای فارس و کهگیلویه و بویراحمد گفت: خرید و فروش خدمت سربازی اشتباه است.

به گزارش خبرنگار مهر، امیر دکتر حسین محمدی صبح چهارشنبه در مجمع پیشگیری از وقوع جرم نیروهای نظامی در فارس افزود: امنیت پیدار مهمترین اولویت نظام است که توسعه سیاسی، اقتصادی و فرهنگی به دنبال دارد.

وی ادامه داد: سربازی یک ارزش است که این ارزش قابل خرید و فروش نیست و طرح خرید و فروش سربازی از اول اشتباه بوده و تاثیر بسیار بدی بر روحیه کارکنان نیروهای مسلح گذاشته بود و امیدواریم تکرار نشود.

فرمانده ارشد نظامی ارتش در استانهای فارس و کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: عوامل زیادی در جرم فرار از خدمت موثر است که دو بخش برون سازمانی و درون سازمانی را شامل می شود.

امیر محمدی تاکید کرد: بخش برون سازمانی در اختیار ما نیست زیرا به فرهنگی آموزشی و نقش خانواده ها باز می گردد که اگر به خوبی عمل شود و فرهنگ سربازی به عنوان یک ارزش در جامعه مطرح شود بحث فرار از خدمت نیز از بین می رود.

وی یادآور شد: جایگاه سرباز و پرسنل را باید به خوبی حفظ کرد و به معیشت آنها توجه ویژه داشت و در بحث دورن سازمانی نیز موضوع عقیدتی و سیاسی نیز تاثیر گذار است.

در ادامه این مراسم رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح فارس، گفت: پیشگیری از وقوع جرم در جهان غرب دارای سابقه 200 ساله است اما در فرهنگ اسلامی دارای سابقه بسیار است.

ابوالحسن هاشمی تاکید کرد: پیشگیری از وقوع جرم در رسیدن به جامعه آرمانی بسیار تاثیرگذار است.

وی یادآور شد: خوشبختانه وضعیت نیروهای مسلح در کشور بسیار مطلوب است که جای خوشبختی است.
اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
آخرین اخبار
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟