آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

هلند، عربستان را تحریم کرد

پارلمان هلند با استناد به تخلفات حقوق بشری عربستان در یمن، طرحی را تصویب کرد که از دولت هلند می خواهد صدور اسلحه به ریاض را متوقف کند.

پارلمان هلند با استناد به تخلفات حقوق بشری عربستان در یمن، طرحی را تصویب کرد که از دولت هلند می خواهد صدور اسلحه به ریاض را متوقف کند.

به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری رویترز، در طرحی که روز سه شنبه به تصویب پارلمان هلند رسید، به گزارش هیات کارشناسان سازمان ملل و اعدام های اخیر در عربستان به عنوان دلایل ضرورت ممنوعیت صدور اسلحه به این کشور استناد شده است.

در این طرح از دولت هلند خواسته شده است تا تحریم صدور اسلحه به عربستان را به شدت رعایت کند و مجوز صدور محصولاتی را ندهد که دارای کاربرد دوگانه هستند و می توان از آنها برای نقض حقوق بشر استفاده کرد.

از زمان شروع مداخله نیروهای تحت امر عربستان در درگیری یمن در مارس گذشته تا کنون حدود 6 هزار نفر در این کشور کشته شدند که تقریبا نیمی از آنها غیرنظامی بودند.

انگلیس و فرانسه از فروشندگان اصلی تسلیحات اروپایی به عربستان هستند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.