آخرین خبرحمله یمن به فرودگاه ملک خالد ریاض با موشک بالستیک
1بازدید
۰

نامه استقلال به فیفا/ سوئیفت قطع است،چطور پول بدهیم؟!

در حالی که پیش از این بهرام افشارزاده اعلام کرده بود باشگاه استقلال از طریق فدراسیون مطالبات 400 هزار دلاری رودریگو توزی را پرداخت می‌کند اما بر اساس پیگیری‌های خبرنگاران ظاهرا پرداخت این پول به دلیل تحریم‌های بانکی و موارد مربوط به آن به راحتی قابل انجام نیست.

به گزارش تابناک ورزشی، از این رو باشگاه استقلال سه روز پیش نامه‌ای به فیفا ارسال کرده و دلایل تاخیر در پرداخت طلب توزی را توضیح داده است. همچنین امروز (چهارشنبه) علی کفاشیان هم طی نامه‌ای به فیفا با اشاره به مشکلات سوئیفت و مبادلات مالی ایران با بانک‌های خارجی بر این مطلب صحه گذاشته و به این ترتیب استقلالی‌ها منتظر پاسخ فیفا هستند تا بتوانند مطالبات توزی را در اولین فرصت پرداخت کنند اما با توجه به مشکلات موجود بعید به نظر می‌رسد تا پایان ضرب الاجل فیفا نسبت به پرداخت این جریمه اقدام کنند.
به احتمال فراوان روز جمعه پاسخ فیفا به استقلالی‌ها خواهد رسید و آبی‌های پایتخت امیدوارند تا فیفا استدلال‌های آن‌ها را بپذیرد و خطر کسر امتیاز از آن‌ها برداشته شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.