آخرین خبرمحسن رضایی: هرکسی با ایران دربیفتد تاوان آن را خواهد داد
1بازدید
۰

افشای پشت پرده ساخت تنباکوهای معطر قلیان

عضو هیأت مدیره جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات ایران پشت پرده نحوه ساخت تنباکوهای معطر قلیان را فاش کرد.

افشای پشت پرده ساخت تنباکوهای معطر قلیان
عضو هیأت مدیره جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات ایران پشت پرده نحوه ساخت تنباکوهای معطر قلیان را فاش کرد.

به گزارش فارس، محمد اسماعیل افشار افشار عضو هیأت مدیره جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات ایران امروز در سخنرانی خود پیش از خطبه‌های نماز جمعه تهران پشت پرده ساخت تنباکوهای معطر قلیان را فاش کرد.

وی افزود: چند تاجر ایرانی و عرب با همکاری یکدیگر در تولید تنباکوهای معطر نقش ایفا می‌کنند.

این عضو هیأت مدیره جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات ایران گفت: این افراد پسمانده تنباکوهای سیگار را جمع کرده و به کشور لبنان می‌برند و سپس در آنجا در میان اسانس‌های معطر می‌خوابانند.

افشار گفت: پس از طی شدن یک پروسه زمانی مشخص این تنباکوها معطر شده و تحت عنوان تنباکوی معطر بسته بندی شده و به داخل کشور آورده می‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.