آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

۱۰۰ دوربين جديد کنترل سرعت

رئيس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای از نصب ۱۰۰ دوربين جديد کنترل سرعت تا پايان تابستان در جاده‌ها خبر داد.

به گزارش مهر، داوود کشاورزيان در کميته هماهنگی اجرای طرح های ويژه ترافيکی با اشاره به نصب دوربين های کنترل سرعت در کشور گفت: تا پايان خرداد ماه امسال ۹۰ دستگاه دوربين جديد در جاده های کشور نصب می شود.

وی افزود: همچنين اميدواريم اين رقم تا پايان تابستان به ۱۰۰ دستگاه برسد که بدين ترتيب شمار دوربين های کنترل سرعت نصب شده در کشور به حدود ۸۵۰ دستگاه خواهد رسيد.

رئيس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای با تاکيد بر اين که پيش از اين قرار بود به ازای هر ۲۰ کيلومتر يک دوربين در آزادراه ها و بزرگراه ها نصب شود، افزود: بر اساس آخرين تصميمات اتخاذ شده مقرر شده تا اين ميزان به ۱۰ کيلومتر کاهش يابد.

وی با تاکيد بر اين که در جهان به ازای هر ۴۰ مجروح يک تن در تصادفات کشته می شوند، بيان کرد: اين رقم در کشور ما به ازای هر ۲۰ مجروح يک کشته است.

کشاورزيان گفت: کيفيت و ايمنی خودروهای توليدی ما مناسب نيست و همين امر موجب می شود به جای مصدوم شدن افراد در تصادفات، کشته شوند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.