آخرین خبرمحسن رضایی: هرکسی با ایران دربیفتد تاوان آن را خواهد داد
3بازدید
۰

پارلمان کویت مصونیت نماینده ضدسعودی را لغو کرد

پارلمان کویت در جلسه امروز خود، مصونیت قضایی «عبدالحمید دشتی» نماینده پارلمان را لغو کرد.

پارلمان کویت در جلسه امروز خود، مصونیت قضایی «عبدالحمید دشتی» نماینده پارلمان را لغو کرد.

به گزارش فارس، پارلمان کویت یکشنبه (امروز) با لغو مصونیت قضایی «عبدالحمید دشتی» نماینده این پارلمان و مخالف سیاست‌های دولت کویت و عربستان سعودی موافقت کرد.

به گزارش شبکه خبری «المیادین» لبنان، پارلمان کویت اعلام کرده است لغو مصونیت دشتی در قضایای جرائم امنیت دولت که از طرف عربستان طرح شده بود، انجام شده است.

عبدالحمید دشتی به داشتن مواضع مخالف با سیاست‌های عربستان در خاورمیانه معروف است و ریاض و منامه با هر وسیله‌ای سعی می‌کنند صدایش را خاموش کنند.

وی معتقد است که «تفکر وهابیت باید از سرمنشأش و از بیخ و بُن نابود شود؛ و در آینده نزدیک تدابیری علیه برخی کشورهای حامی تروریسم مانند عربستان و ترکیه اتخاذ خواهد شد».

این نماینده شیعی پارلمان کویت در واکنش به لغو مصونیتش اعلام کرده بود حتی اگر او را تکه‌تکه‌ هم کنند مواضعش را تغییر نخواهد داد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.