صدور کیفر خواست برای عامل قتل فجیع دختر جوان
پرونده قاتلی که پس از ۱۸ سال دوستی با دختر جوان وی را خفه و جسدش را مُثله کرد، با صدور کیفرخواست برای محاکمه به دادگاه کیفری استان تهران فرستاده شد.
به گزارش تسنیم29 بهمن سال گذشته خبر کشف جسد مثله شدهای در خیابان یوسفآباد از سوی مأموران کلانتری 125 یوسفآباد به بازپرس کشیک قتل اعلام شد.
با حضور قاضی ایلخانی؛ بازپرس کشیک قتل پایتخت در محل کشف جسد مشخص شد جسد کشف شده حاوی دو دست و دو پای یک انسان است و توسط کارگران شهرداری کشف شده است.
با بررسیهای بیشتر مشخص شد این جسد متعلق به زن جوانی است که در مکان دیگری به قتل رسیده بود، تا اینکه با اعلام اعضای یک خانواده مبنی بر فقدان دخترشان و مطابقت با جسد دختر جوان، هویت وی شناسایی شد و پس از این شناسایی مقتول کارآگاهان به مرد جوانی که با دختر جوان در ارتباط بود، مظنون شدند.
تحقیقات از مرد جوان در دستور کار کارآگاهان قرار گرفت تا اینکه مرد چهل و چهار ساله اولین روز از اسفند 94 در اداره دهم پلیس آگاهی حاضر شد اما منکر قتل دختر جوان شد و اعلام کرد هیچ تماسی از چند سال پیش با مقتول نداشته است.
با توجه به اینکه کارآگاهان احتمال قوی میدادند مرد جوان از ماجرای این قتل با خبر باشد وی بار دیگر در دومین روز از اسفند به اداره دهم آگاهی احضار شد اما این بار وی راز این جنایت را فاش کرد.
پس از اعتراف حمید به قتل دختر جوان و با انتقال وی به دادسرای امور جنایی تهران، او درباره جزئیات قتل دختر جوان به بازپرس پرونده گفت: 18 سال است که عاطفه (مقتول) را میشناسم و با او دوست بودم؛ با خانواده عاطفه هم ارتباط داشتم، صبح روز قتل با وی قرار ملاقات گذاشتم و پس از خوردن صبحانه برای خرید قرار شد به بیرون برویم، زمانی که سوار ماشینم شدیم، با عاطفه درباره مسائل مختلفی صحبت کردیم که در یک لحظه نمیدانم چه اتفاقی افتاد و عاطفه به مادرم فحاشی کرد، من نیز خودرو را کنار خیابان پارک کردم و چون بسیار عصبانی شده بودم، یک دستم را به روی بینی و دهن عاطفه گذاشتم و با دست دیگر گلویش را فشار دادم، کمتر از یک دقیقه وی را خفه کردم. زمانی به خودم آمدم که متوجه شدم صوت عاطفه کبود شده است اما کار از کار گذشته بود و بسیار ترسیده بودم.
مرد جوان اظهاراتش را به بازپرس اینگونه ادامه داد: نمیدانستم چه کاری باید بکنم و به سمت شهرستان ایوانکی رفتم، در آنجا آپارتمانی داشتم، ابتدا در ایوانکی تصمیم گرفتم جسد عاطفه را خارج از مناطق مسکونی بیندازم اما چون عدهای کشاورز در آنجا بودند این احتمال را دادم که من را ببینند، به همین خاطر به آپارتمانم در ایوانکی رفتم و پس از اینکه مطمئن شدم کسی در خیابان نیست مقتول را روی دوشم گذاشتم و به داخل آپارتمان رفتم، حدود نیم ساعت کنار جسد ایستاده و بهت زده بودم و فکر میکردم اگر جسد را به این شکل به بیرون از خانه ببرم، بقیه متوجه میشوند که سرانجام تصمیم گرفتم بیرون از آپارتمان بروم.
حمید در ادامه اعترافاتش به بازپرس گفت: در بیرون از آپارتمان دستفروشی را دیدم که مشغول فروش وسایل پلاستیکیاش بود، چند عدد نایلون و دو عدد چاقو از وی خریداری کردم و به آپارتمان برگشتم، در ابتدا قصد داشتم مقتول را داخل نایلو بگذارم و به بیرون انتقال دهم اما منصرف شدم و جسد عاطفه را به داخل دستشویی بردم، داخل دستشویی دست و پاهای مقتول را از هم جدا کردم، دست و پاها را داخل یک نایلون و سر و تن را داخل نایلون دیگری قرار دادم، لباسهای عاطفه را نیز داخل نایلون دیگری گذاشتم و سه نایلون را به داخل ماشینم منتقل کردم، سرانجام نیز حدود ساعت 13:30 ایوانکی را به سمت تهران ترک کردم.
مرد جوان درباره چگونگی انتقال جسد مثله شده مقتول به بازپرس گفت: لباسها و کفشها و پالتوی عاطفه را که داخل یک نایلون قرار داده بودم، در حوالی افسریه درون سطل آشغالی انداختم و سپس به سمت یوسفآباد حرکت کردم و در خیابان جانبازان متوقف شدم. حدود ساعت سه بعدازظهر بود که هر دو نایلون جسد را داخل سطل آشغالی انداختم و به منزلم برگشتم.
سرانجام قاضی ایلخانی پس از اتمام جلسات بازپرسی از حمید، قرار جلب به دادرسی برای پرونده وی صادر کرد همچنین با صدور کیفرخواست، پرونده این قتل به دادگاه کیفری استان تهران فرستاده و به زودی حمید برای محاکمه در دادگاه حاضر خواهد شد.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
از اینکه همچین جنایتکارانی در کشورم ایران دارم واقعا متأسفم
در خبر آمده دختر جوان درسته؟ در وسط خبر نوشته 18 سال با هم ارتباط داشتند
خب این که نباید جوان باشه باید میانسال باشه
البته در اصل موضوع توفیری نمی کنه حتی اگر 100 باشه ، فقط جهت درج خبر و پیرایش آن گفتم
خشونت در جامعه بیداد میکنه
اینهمه زن وشوهرهم دیوانه هستندوهمدیگررامیکشند.
اصلامردم داریم یه جورایی خطرناک میشیم.
مهربانی وگذشت داره افسانه میشه.
میگه به مادرم فحش دادعصبانی شدم ویک لحظه خفه اش کردم باورکن حیوان راهم آدم دلش نمیادخفه کنه.
همه یه جورایی دارن روانی میشن.
ارتباط نامشروع نتیجه این کارهارانیز دارد
مثله کردن یک شخص فقط ازدست جانی قصی والقلب برمی اید وچون قابل اصلاح نخواهدبود لذا درصورت رضایت اولیای دم نیزباید اعدام شود ولی چون قانون فعلی دراین خصوص مجوزی ندارد
حداقل ان بایدبه ابدحبس کرد
داعش استخدامت میکنه
واقعاً سنگدلی هم حدی داره.
اول باید شکنجه داد و بعد اعدام
اینو هرچه زودتر از صحنه ی روزگار محو کنید.
............مگه ی انسان میتونه با یک انسانه دیگ. همچین کاری کنه؟!!!!!!!!!!!1
زنده زنده باید دست و پات رو جدا کنن
آخه چطور تونسته یک انسان را اینطوری قطعه قطعه کنه!!!
واقعا اون یه روانی خطرناکه!
اینهم سرانجام ارتباطات خلاف شرع ونادیده گرفتن محرم ونامحرم.
دقت کرده اید همه زنانی که به قتل می رسند فحاش، ... و .... هستند و قاتلان افرادی منطقی، شریف و... ؟!
یادمه قبلا خبر کشف جسد را گذاشته بودید.
آدم چقدر میتونه پست باشه ؟ :|
این حیوان از داعشیا بدتره
باید بگیرن خودشم تیکه تیکه کنن
اگر آدم به خاطر جنون لحظه ای یکی رو بکشه قتل کرده و باید مجازات بشه و قاتله ولی وقتی کشت بعدش مثله هم بکنه یعنی فردی قصی القلب و قاتل بالفطره هست و باید علاوه بر اعدام برای اون فرد مجازات دردناکی در نظر گرفت
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.