آخرین خبرپاسخ قاطع ایران به اتهام‌پراکنی غرب در شورای آیمو
3بازدید
۰

جانشین ثامر السبهان در عراق مشخص شد

منابع آگاه از گزینه ای که قرار است به جای ثامر السبهان در سفارت سعودی ها در بغداد حاضر شود، پرده برداشتند.

به گزارش مهر به نقل از خبرگزاری عراق، منابع آگاه از عزم سعودی ها برای جایگزین کردن عبدالعزیز الشمری به جای ثامر السبهان در عراق خبر دادند و افزودند: مقامات سعودی قصد دارند که سرتیپ ستاد عبدالعزیز بن خالد الشمری که وابسته نظامی سفارت سعودی ها در آلمان است را به جای ثامر السبهان معرفی کنند.

این منابع بیان کردند: السبهان به لبنان منتقل خواهد شد زیرا در پرونده لبنان تجربه دارد. شمری با عنایت خاصی انتخاب شده است زیرا وی از عشایر الشمر است و پیوندهای عشیره ای میان جامعه عراق دارد.

در ۲۸ آگوست جاری، وزارت خارجه عراق از ریاض خواست که جانشین سبهان را معرفی کند. ثامر السبهان علاوه بر دخالت در امور داخلی عراق، علیه نیروهای مردمی عراق موضع گرفته بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.