آخرین خبرمحسن رضایی: هرکسی با ایران دربیفتد تاوان آن را خواهد داد
4بازدید
۰

علی شمخانی مطرح کرد:

حمایت‌از‌طرح‌های‌غیر‌وابستگی‌به‌بودجه‌های‌دولتی

دبیر شورای عالی امنیت ملی در دیدار با مدیران موسسه جهاد نصر، بر لزوم بهره‌مندی از ابعاد گسترده فرصت‌های کارآفرینی و توسعه پایدار بر اساس سیاست‌های اقتصاد مقاومتی تاکید کرد.

دبیر شورای عالی امنیت ملی در دیدار با مدیران موسسه جهاد نصر، بر لزوم بهره‌مندی از ابعاد گسترده فرصت‌های کارآفرینی و توسعه پایدار بر اساس سیاست‌های اقتصاد مقاومتی تاکید کرد.

به گزارش ایسنا دریابان علی شمخانی افزود: طرح‌های اقتصادی که با کمترین وابستگی به بودجه‌های دولتی می‌توانند بیشترین سود را به کشور با اشتغالزایی و تولید و صادرات برسانند در اولویت حمایت هستند.

وی با اشاره به بحران آب در کشورهایی که در مناطق جغرافیایی خشک قرار دارند افزود: یکی از اصلی‌ترین اولویت‌های کشور ما مدیریت منابع اب در بخش‌های شرب،  کشاورزی و صنعتی بوده و توسعه تحقیقات و اجرای طرح‌های افزایش بهره‌وری منابع اب از موضوعات بسیار مهمی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی خدمت‌رسانی به مردم بویژه در مناطق محروم و توسعه طرح‌های تولیدی در این مناطق را یک ضرورت مهم برشمرد و تصریح کرد:  این فعالیت‌ها که با انگیزه و روحیه خدمت‌رسانی و محرومیت‌زدایی صورت می‌پذیرد نمادهای روشنی از مدیریت جهادی است.

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان خاطر نشان کرد: طرح‌های توسعه کشاورزی، شیلات، آب‌رسانی و دیگر دستاوردهای موسسات وابسته به جهاد باید در مسیر توسعه پایدار و سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی هدفگذاری شوند تا با  هم افزایی از ظرفیت های دیگر دستگاه‌ها و نهادها نیز بهره‌برداری شود.

وی گفت؛ تحقق اقتصاد مقاومتی از طریق معرفی و ترویج الگوهای اجرا شده و موفق امکان‌پذیر است و در این عرصه باید اقدامات صورت گرفته به درستی معرفی و در اختیار مردم و بخش خصوصی قرار داده شوند.

وی حرکت پرشتاب به سمت طرح‌های دانش بنیان و مبتنی بر نیاز آینده کشور را وظیفه مهم سازمان‌های جهادی از جمله موسسه جهادنصر دانست و تاکید کرد؛ ایران پیشرفته و توسعه یافته متکی بر توان بومی، امنیت درون‌زا و قدرت دفاعی مستقل، الگویی قابل ترویج در سطح منطقه و کشورهای غیر وابسته است.

شورای عالی امنیت ملی هم‌چنین گزارش داد که ؛ در این دیدار مدیران موسسه جهاد نصر گزارشی از تلاش‌ها و اقدامات صورت گرفته در راستای توسعه صنعت کشاورزی، شیوه های نوین تولید شیلات، برقی سازی چاه های آب و تولید محصولات دانش بنیان ارائه و بر توانایی تامین بخش مهمی از اهداف تعیین شده در چارچوب برنامه ششم توسعه با الگوی اقتصاد مقاومتی تاکید کردند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.