آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

مصدومیت بلای جان مدافع تیم ملی

بنا به گزارش رسانه‌های قطر هافبک ایرانی الاهلی از کمند مصدومیت رها شد.
به گزارش تابناک ورزشی، بنا به گزارش رسانه‌های قطر مجتبی جباری، هافبک ایرانی الاهلی از کمند مصدومیت رها شده است و برای بازی تدارکاتی برابر عراق خواهد رسید.

روزنامه الشرق قطر نوشت: کادر پزشکی الاهلی در دوران تعطیلات تمام سعی خود را کرد تا بازیکنان مصدوم خود را از جمله مجتبی جباری را از مصدومیت رها کنند. جباری در آستانه اکنون خوب شده است و در بازی‌های آینده شرکت خواهد کرد.

از طرف دیگر این روزنامه قطری درباره پژمان منتظری، مدافع ملی‌پوش کشورمان که در این تیم بازی می‌کند، نوشت: از طرف دیگر منتظری دیگر بازیکن ایرانی الاهلی نیز در تمرینات شرکت می‌کند ولی اصلا نمی‌تواند بازی کند به همین خاطر مسئولان باشگاه الاهلی سید عدنان، مدافع بحرینی را در نقل و انتقالات تابستانی جذب کرد. احتمال بازگشت منتظری در پنجره نقل و انتقالات زمستانی به میادین زیاد است ولی ماندن او در ترکیب تیم به نظر یوسف آدم مربی قطری بستگی دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.