آخرین خبرپاسخ قاطع ایران به اتهام‌پراکنی غرب در شورای آیمو
6بازدید
۱

ساخت سازه گنبدی مقاوم در برابر زلزله و طوفان

ساخت سازه گنبدی مقاوم در برابر زلزله و طوفان
محققان اروپایی موفق به ساخت سازه گنبدی شکلی شده‌اند که علاوه بر زیبایی و تطابق با محیط زیست در برابر طوفان و زلزله مقاومت فوق‌العاده‌ای دارد.

به گزارش ایسنا به نقل از دیلی‌میل، کمپانی دانش‌بنیان اروپایی «بیو دامز» توانسته‌ یک سازه گنبدی شکل شیشه‌ای مقاوم بسازد که با شبکه فلزی مورد محافظت قرار گرفته است و می‌تواند به خوبی در برابر سهمگین‌ترین طوفان‌ها نظیر تورنادو و زلزله‌های سنگین مقاومت کند و به عنوان یک پناهگاه امن مورد استفاده قرار بگیرد.
طبق اعلام شرکت «بیو دامز» این گنبدها در برابر طوفان‌هایی با سرعت 320 کیلومتر بر ساعت و زلزله‌های 8.5 ریشتری مقاومت می‌کنند و توانایی تحمل وزن 20 تن را دارند.

این گنبدها قابلیت پیاده‌سازی در تمام مکان‌ها را با ابعاد مختلف دارند و مقاومت آنها بارها در شرایط مختلف سنجیده شده است.

مسئولان شرکت «بیو دامز» اعلام کرده‌اند خریداران می‌توانند هر طرحی را برای داخل این گنبدها سفارش دهند و حتی این امکان وجود دارد که با اتصال چند گنبد به صورت تونل، فضای بیشتری را در اختیار داشته باشند.
ویژگی منحصر بفرد دیگری که در این سازه به کار رفته است کم مصرف بودن آن و قابلیت سرمایش و گرمایش آن است که نسبت به یک ساختمان معمولی 30 درصد کمتر انرژی مصرف می‌کند و برای تامین انرژی سازه از صفحات خورشیدی بهره گرفته شده است.

تنها مشکلی که می‌توان برای این سازه‌ها در نظر گرفت غیر قابل جابجایی بودن آنهاست چرا که پی آنها باید کاملا مستحکم و ثابت باشند.
 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

یاسر۱۳۹۵/۰۹/۱۲ ۱۵:۱۴

سلام و ادب دوست عزیز کلا گنبد که به آن المانهای پوسته ایی می گویند، در مقابل زلزله عملکرد مناسبی دارند و مبنای انذازه گیری زلزله برای سازه ها شدت آن هست و فاصله سازه از زلزله و شتاب زلزله نه ریشتر و موارد دیگر
امیدوارم هر مقاله خارجی جالب بود بعد از ترجمه با متخصص آن مشورت بفرماایید و سپس نسبت به چاپ آن اقدام بفرمایید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.