آخرین خبرروزنامه‌نگار عمانی: معامله بزرگ ایران و آمریکا در راه است
0بازدید

انتصاب جدید در همشهری

منابع خبری از انتصاب دکتر سید مجید حسینی به عنوان مدیر عامل جدید همشهری محلات خبر می دهند .

بنا به این گزارش در ادامه تغییر وتحولات در سطح مدیران ارشد شهرداری تهران ، سید مجید حسینی که مشاور رسانه ای محمد باقر قالیباف نیز هست جایگزین علی قنوانی مدیر عامل پیشین همشهری مجلات شده است.

حسینی از نیروهای رسانه ای خوشفکر و میانه رو است که به دلیل تعامل خوب با اصحاب رسانه و نو آوریهایش ،محبوبیت فراوانی در میان اهل رسانه دارد و بسیاری انتصاب او را به این سمت ادامه سیاست اعتدال و میانه روی در شهرداری تهران می دانند .

موسسه همشهری بزگترین موسسه مطبوعاتی در ایران است که بخش مهمی از آنرا مجلات آن تشکیل می دهند . مجلاتی چون «خردنامه » ، « همشهری ماه » ، « همشهری جوان » ، « همشهری دیپلماتیک » و ... از جمله رسانه های مهم کشور هستند که به دلیل گستردگی آنها و مخاطبانشان اهمیت بسزایی در فضای اطلاع رسانی کشور دارند .

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.