آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

برف و باران در راه است

کارشناس هواشناسی از ورود سامانه بارشی برف و باران از شمال و شمال غرب کشور در امروز 18 آذرماه خبر داد.

به گزارش میزان معصومه احمدی گفت: انتظار شروع بارندگی ابتدا از مناطق شمال و شمال غرب می رود که به تدریج با نفوذ این سامانه از بعدازظهر امروز در دیگر مناطق کشور بیشتر خواهد شد .

وی افزود: از اواخر امشب و فردا علاوه بر شمال و شمال غرب، دامنه جنوبی البرز ، مرکز کشور و شمال شرق بارش باران و در مناطق سردسیر بارش برف پیش بینی می شود.

احمدی گفت: با توجه به پیش بینی ها استانهای اردبیل، زنجان ، قزوین ،البرز، تهران و تاحدودی قم و بخش هایی از مرکز بارش باران و در نواحی سردسیر بارش برف خواهیم داشت.

این کارشناس هواشناسی بیان کرد: شدت بارشها در استان های شمالی (گیلان ، مازندران ،گلستان) بیشتر پیشی بینی می شود .

احمدی ادامه داد: این سامانه به تدریج فردا به شمال شرق کشور می رسد.

وی با بیان اینکه دما با ورود این سامانه در بخشهای شمالی تا 8 درجه کاهش می یابد، خاطر نشان کرد: کاهش دما تا صبح شنبه ادامه دارد.

این کارشناس هواشناسی تصریح کرد: در مناطق مرکزی و دامنه جنوبی البرز سرعت وزش باد شدید خواهد بود که استانهای تهران ، قزوین ، البرز و سواحل شمالی دریای خزر را شامل می شود.

وی با بیان اینکه پدیده غالب در مناطق جنوبی کشور غبار صبحگاهی است، گفت: فقط فردا بارش خفیف باران در کرمان پیش بینی می شود.

احمدی آبهای جنوبی را در روز آینده مواج پیش بینی کرد و گفت: دریای خزر هم امروز و فردا نیز مواج است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.