آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

گلایه‌های لاوروف از اوباما

سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه اعلام کرد: رفع آسیب های شدیدی که در دوره دولت باراک اوباما به روابط بین مسکو و واشنگتن وارد شده، دشوار و نیازمند تلاش های جدی است.

سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه اعلام کرد: رفع آسیب های شدیدی که در دوره دولت باراک اوباما به روابط بین مسکو و واشنگتن وارد شده، دشوار و نیازمند تلاش های جدی است.

به گزارش ایرنا، لاوروف روز چهارشنبه به خبرگزاری روسی اینترفکس گفت: ضرورت انجام تلاش جدی برای بازسازی روابط را می پذیریم و از اظهارات دونالد ترامپ رئیس جمهوری منتخب آمریکا برای برقراری مناسبات خوب و عادی بین این کشور و روسیه استقبال می کنیم.

وزیر خارجه روسیه ادامه داد: مسکو آماده است سهم خود را ادا کند تا همکاری ها با واشنگتن در مسیر پایدار و روند بهبودی قرار گیرد.

لاوروف با تاکید بر اینکه روسیه در وضعیت پیش آمده مقصر نیست، گفت: شرایط کنونی بر اثر اقدام های واشنگتن بروز کرده و ما همواره برای برقراری همکاری های قابل پیش بینی براساس اصول برابری و احترام متقابل آمادگی داریم.

وزیر خارجه روسیه همچنین در باره چشم انداز همکاری با دولت آینده آمریکا که کار خود را از20 ژانویه سال 2017 آغاز می کند، اظهار کرد: اکنون سخن گفتن از کار با جمهوریخواهان دشور است و باید تا روز تحلیف دونالد ترامپ بردباری داشته باشیم.

لاوروف ادامه داد: نخست باید گفت وگوهای متوقف شده بین نهادهای دو کشور برقرار شود و امیدواریم مذاکرات واقع بینانه ای داشته باشیم. در صورت آمادگی آمریکا برای همکاری های سازنده، بی گمان می توانیم نه فقط در حل مسائل دوجانبه بلکه منطقه ای و جهانی مانند سوریه گام های بزرگی برداریم.

واشنگتن و مسکو از سال 2014 در سه محور گسترش نفوذ نظامی ناتو بوِیژه آمریکا نزدیک و حتی هم مرز روسیه در شرق اروپا، دریای بالتیک و اوضاع سوریه تیره شده است.

از سوی دیگر، آمریکا و اتحادیه اروپا از سال 2014 با طرح اتهام دخالت روسیه در درگیری های شرق اوکراین و کمک به مخالفان دولت این کشور، مجموعه ای از تحریم های گسترده اقتصادی و مالی ضدروسی را وضع کرده اند که واکنش متقابل مسکو را در پی داشته است.
اکنون راهیابی ترامپ به کاخ سفید می تواند امیدها برای احیای روابط روسیه و آمریکا را که به پائین ترین سطح از زمان فروپاشی شوروی (سال 1991) رسیده است، افزایش دهد.

ویتالی چورکین نماینده دائمی روسیه در سازمان ملل به تازگی اعلام کرد: روابط مسکو و واشنگتن به پایین ترین سطح و دوره جنگ سرد رسیده و وضع کلی بسیار بد و بدترین از سال 1973 (شوروی) است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.