بیرانوند تا سال ۱۴۰۰ با پرسپولیس بست+سند
بیرانوند گلر ملیپوش پرسپولیس که با قراردادی 2 ساله به این تیم پیوسته بود قراردادش را 3 سال دیگر تمدید کرد.
علیرضا بیرانوند دروازهبان ملیپوش تیم پرسپولیس که با قراردادی 2 ساله به این تیم پیوسته بود، در اقدامی جالب قراردادش را 3 سال دیگر تمدید کرد.

به گزارش تابناک ورزشی، به این ترتیب بیرانوند که آماری خیره کننده در این فصل در قفس توری پرسپولیس از خود بر جا گذاشته است، به پیشنهاد تمدید مدیریت باشگاه پاسخ مثبت داد و در صورتی که تا پایان مهلت قراردادش در پرسپولیس بماند به یک رکورد در خط دروازه طی چند دهه اخیر با پیراهن قرمزها می رسد.
هنوز جزییاتی از این توافق منتشر نشده و رقم تمدید قرارداد بیرانوند نیز مشخص نیست.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
به نیمه فصل بعد نرسیده همین باشگاه ردش میکنه...الانشو نیگا نکن جوگیره به آب وآتیش میزنه توپارو جمع کنه...جنم اصلیشو تو فصل دیگه نیشون میده که یه گوشه شو تو درب دیدین..به هیچ توپی ماشالا نه نگفت..سه تا اومد عین سه تاشم تعارف زد داخل!!!
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.