آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

شوک به رئال:بیل،غایب بازی بابایرن؟

بیل تنها بازیکن اصلی رئال مادرید در مقابل بایرن مونیخ بود که در تمرینات شرکت نکرد به جای آن در جلسه فیزیوتراپی حاضر بود تا ریکاوری خود را سریع‌تر انجام دهد.

در طول دیدار دو تیم بایرن مونیخ و رئال مادرید در دور رفت لیگ قهرمانان اروپا که با پیروزی 2-1 کهکشانی‌ها همراه بود، زین الدین زیدان سرمربی رئال مادرید، گرت بیل را به دلیل مشکلات بدنی تعویض کرد و این بازیکن در تمرینات رئال مادرید همراه با سایر هم تیمی‌ها تمرین نکرد و به استراحت پرداخت.
 
به گزارش تابناک ورزشی و به نقل از مارکا، بیل تنها بازیکن اصلی رئال مادرید در مقابل بایرن مونیخ بود که در تمرینات شرکت نکرد به جای آن در جلسه فیزیوتراپی حاضر بود تا ریکاوری خود را سریع‌تر انجام دهد.
 
رئال مادرید در حالی به مصاف خیخون می‌رود که رافائل واران و په په نیز مصدوم هستند و باید چند روز بعد بازی لیگ قهرمانان اروپا مقابل بایرن مونیخ را در سانتیاگو برنابئو برگزار کند. بازیکنان تعویضی رئال مادرید و آن‌هایی که به مونیخ سفر نکرده بودند، تمرینات فشرده و سختی را گذراندند. همچنین واران و په په، به تمرینات انفرادی پرداختند.
شوک به رئال:بیل،غایب بازی بابایرن؟ 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.